You are here
Home > Actualitate > ALERTA: Bombardiere americane au survolat din nou Coreea de Nord
loading...

ALERTA: Bombardiere americane au survolat din nou Coreea de Nord

Bombardierele grele ale SUA au survolat peninsula coreeană și în octombrie, în cadrul unor exerciții comune cu aviațiile militare ale Japoniei și Coreei de Sud. noteaza agerpres.ro

În septembrie, două bombardiere strategice B-1B și patru avioane de vânătoare F-35B americane s-au apropiat de frontiera dintre cele doua Coree; Yonhap remarca atunci că este destul de neobișnuit ca avioanele să zboare în apropierea liniei de demarcație militară.

KCNA: Bombardiere americane au survolat din nou Coreea de Nord

Agenția de presă nord-coreeană KCNA, preluată de Yonhap, a difuzat vineri (după ora locală) o știre potrivit căreia bombardiere americane B-1B de la baza aeriană Anderson din Guam au survolat joi Coreea de Nord și au desfășurat exerciții în vederea unei lovituri nucleare. KCNA afirmă că intenția Statelor Unite este de a „amenința și șantaja” conducerea de la Phenian.

Citește și::MApN a primit scrisoare de acceptare din partea SUA privind primul sistem PATRIOT, estimat la 764,78 milioane USD fără TVA

Acum se mai citește și: A pus o linguriță de piper în mașina de spălat. Când vei afla de ce, vei face și tu la fel

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

VĂ MULȚUMIM CU DRAG, ECHIPA olt.ro

Lasă un răspuns

Top