You are here
Home > Actualitate > Cei doi români care au rupt în bătaie un conațional în Luton, identificați pe Facebook
loading...

Cei doi români care au rupt în bătaie un conațional în Luton, identificați pe Facebook

Cei doi agresori care au snopit în bătaie un român în Luton, cu o rangă de fier, au fost identificați pe Facebook de mai mulți conaționali care trăiesc în Marea Britanie. Victima se află în starea gravă.

Atacul a avut loc în 26 octombrie, la ora 1:10 pe Manchester Street din Luton. În video-ul postat de un martor pe Facebook se poate vedea cum un tânăr este întins pe asfalt, lângă o maşină, iar un altul îl loveşte fără milă cu o rangă de fier. După ce victima a rămas inconştientă, cei doi atacatori au luat-o la fugă.

Poliţia din Luton a oferit imagini cu cei doi suspecţi, iar ambii au fost identificaţi pe Facebook de mai mulţi români care locuiesc în Marea Britanie. Potrivit observator.tv, pe numele lor au fost emise de arestare în lipsă, ei fiind daţi în urmărire internaţională.

Victima, un român de 18 ani, se află în stare gravă în spital conform spuselor surorii lui pentru Știrile ProTv. De asemenea, părinţii tânărului au depus o plângere la Poliţie şi aşteaptă ca cei doi indivizi să fie prinşi.

Citește și::MApN a primit scrisoare de acceptare din partea SUA privind primul sistem PATRIOT, estimat la 764,78 milioane USD fără TVA

Acum se mai citește și: A pus o linguriță de piper în mașina de spălat. Când vei afla de ce, vei face și tu la fel

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Lasă un răspuns

Top