You are here
Home > Actualitate > Replica lui Dragnea la protestele din Sibiu: Facem spital nou!
loading...

Replica lui Dragnea la protestele din Sibiu: Facem spital nou!

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat pentru agenția de presă news.ro, la scurt timp după întâlnirea de la hotelul Hilton, că Sibiul va avea spital nou.

Declarațiile vin în contextul în care atât Dragnea, cât și premierul Mihai Tudose, au fost așteptați cu proteste în fața sediului PSD din centrul Sibiului, aceștia schimbând programul oficial și întâlnindu-se cu liderii locali ai partidului în altă parte.

Liderul PSD Liviu Dragnea a afirmat pentru sursa citată că au avut o discuţie ”foarte bună” cu directorul Spitalului Judeţean Sibiu.

”S-a decis ca Guvernul să facă un spital nou la Sibiu, există şi un teren”, a afirmat Liviu Dragnea.
Ideea noului spital a fost întărită și de premierul Mihai Tudose.

”Informaţiile care au venit că, cel puţin la UPU, este o clădire veche, clădire care, indiferent cât de bine o refaci şi o reutilezi, este tot o clădire veche, în care funcţionează spital de mult, cu nosocomiale care au intrat deja în pereţii clădirii. Am venit să vedem efectiv despre ce este vorba şi să propunem celor îndrituiţi, începând cu doamna prefect şi cu conducerea spitalului, dacă nu cumva este mai bună o soluţie alternativă – adică un spital nou – unde să fie toată lumea adunată, toate secţiile, funcţională, modernă, cu aparatură nouă”, a declarat premierul Mihai Tudose.
Acesta a afirmat că va fi vorba despre un spital judeţean care să înlocuiască spitalele actuale.

Cât privește protestele și vizita la sediul PSD, Dragnea a spus că programul s-a schimbat pe parcurs.

Citește și::MApN a primit scrisoare de acceptare din partea SUA privind primul sistem PATRIOT, estimat la 764,78 milioane USD fără TVA

Acum se mai citește și: A pus o linguriță de piper în mașina de spălat. Când vei afla de ce, vei face și tu la fel

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

VĂ MULȚUMIM CU DRAG, ECHIPA olt.ro

 

Lasă un răspuns

Top