You are here
Home > Actualitate > Europarlamentar român: 30 de zile gratuit cu trenul prin Europa la împlinirea vârstei de 18 ani
loading...

Europarlamentar român: 30 de zile gratuit cu trenul prin Europa la împlinirea vârstei de 18 ani

Circa 30 de mii de tineri din statele membre ale Uniunii Europene ar putea beneficia, în primul an al proiectului, de bilete gratuite cu trenul prin Europa la împlinirea vârstei de 18 ani. Perioada de 30 de zile în care ar putea circula gratuit ar putea fi activată timp de 3 ani. Proiectul a primit un vot favorabil la Parlamentul European.

“Ne propunem să lansăm proiecul la 1 iunie 2018. Comisia Europeană va trebui să-l implementeze, să propună o modalitate de executare a programului. Eu imi pot imagina un sistem primul venit-primul servit. Vreau ca acest bilet să poată fi folosit într-o perioadă de 3 ani, să alegi când sa activezi cele 30 de zile”, a spus Siegfried Muresan, potrivit Hotnews. Europarlamentarul român este cel care a promovat in Parlamentul European acest proiect in cadrul bugetului.

În primul an, bugetul de 12 milioane de euro ar ajunge pentru circa 30 de mii de bilete, însă în funcție de rezultate, programul ar putea fi extins în anii următori.

Citește și::MApN a primit scrisoare de acceptare din partea SUA privind primul sistem PATRIOT, estimat la 764,78 milioane USD fără TVA

Acum se mai citește și: A pus o linguriță de piper în mașina de spălat. Când vei afla de ce, vei face și tu la fel

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top