You are here
Home > NEWS > Articole > Peste 30.000 de euro şi mii de dolari, descoperiţi la un cetăţean chinez care încerca să iasă din România
loading...

Peste 30.000 de euro şi mii de dolari, descoperiţi la un cetăţean chinez care încerca să iasă din România

Polițiștii de frontieră giurgiuveni anunţă că au descoperit, asupra unui cetățean chinez și ascunși în autoturismul pe care acesta îl conducea, 8.000 dolari, 36.000 lei și 30.000 euro, sume de bani pe care bărbatul intenționa să le scoată ilegal din țară.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei de frontieră, în data de 2 noiembrie, ora 10.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat, la volanul unui autoturism înmatriculat în România, cetățeanul chinez Y.H., în vârstă de 32 ani.

“Acționând în baza unei analize de risc, polițiștii de frontieră au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului și persoanei, ocazie cu care au descoperit în borseta cetățeanului chinez 8.000 dolari și 36.000 lei, iar 30.000 de euro ascunși sub bancheta pasagerului din dreapta. La cercetări, cetățeanul chinez a declarat că a împrumutat banii de la un prieten în urmă cu două săptămâni și intenționa să îi folosească pentru achiziționarea unui autoturism din Sofia — Bulgaria”, se arată în comunicat.

Oamenii legii spun că deoarece bărbatul nu a putut justifica legalitatea provenienței și destinația sumelor de bani, acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră giurgiuveni îl cercetează penal.

Citește și::MApN a primit scrisoare de acceptare din partea SUA privind primul sistem PATRIOT, estimat la 764,78 milioane USD fără TVA

Acum se mai citește și: A pus o linguriță de piper în mașina de spălat. Când vei afla de ce, vei face și tu la fel

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

VĂ MULȚUMIM CU DRAG, ECHIPA olt.ro

Lasă un răspuns

Top