You are here
Home > Actualitate > Studiul anului 2017, Atât de des ar trebui să faci amor conform vârstei tale
loading...

Studiul anului 2017, Atât de des ar trebui să faci amor conform vârstei tale

Amorul este un act magic dintre două persoane și el nu mai este atât de tabuistic precum era înainte. În ziua de astăzi, din ce în ce mai multe persoane ies în față și vorbesc cu lejeritate despre acest aspect deloc rușinos și absolut normal.

De cele mai multe ori, oamenii vor să afle cât de des ar trebui să facă dragoste conform vârstei lor deoarece se știe deja că amorul are o legătură destul de strânsă cu sănătatea generală a corpului și pur și simplu cu starea de bine a unei persoane.

Pe lângă beneficiile aduse sănătății și stării fizice, toată lumea vrea să știe cât de mult amor trebuie să facă în funcție de vârstă. De aceea, ne-am informat cu privire la asta și am decis să îți aducem și ție la cunoștință aceste aspecte importante.

1. Vârsta medie a primului contact amoros

De cele mai multe ori, primul contact are loc la vârsta adolescenții, atunci când băieții au în medie 16,8 ani și fetele 17,2 ani, conform unui studiu de la Institutul Kinley, New Jersey, S.U.A.

2. Cei care nu fac amor

Există multe persoane care trec de această vârstă și rămân virgine din anumite motive mai mult sau mai puțin importante. Un grup de cercetători a spus în 2009 că 5% dintre bărbați (122 din 2469 subiecți) și 2% dintre femei (104 din 5120 subiecți) nu au făcut amor, vârstele lor fiind între 25-45 de ani.

3. 18-29 de ani

Surprinzător, adulții tineri care se află în această categorie fac cel mai mult amor; conform unui raport, în medie ei fac dragoste de 112 ori pe an, asta însemnând de 2 ori pe săptămână.

4. 30-39 de ani

30 este vârsta la care viața ta ia o întorsătură în care cariera, relațiile și familia reprezintă priorități, așa că amorul ajunge să fie practicat mai rar decât în primul interval de vârstă. Cei cu vârstele cuprinse în acest interval fac dragoste în medie de 86 de ori pe an, deci de 7 ori pe lună.

5. 40-49 de ani

Dacă ești atent, vei observa că nu există o diferență atât de mare între primele două grupe, doar una de 7%. Dar lucrurile nu stau la fel când vine vorba despre această grupă de vârstă; astfel de persoane fac amor de 69 de ori pe an, adică de 5 ori pe lună.

6. Peste 50 de ani

Nu trebuie să uităm și despre persoanele care au peste 50 de ani deoarece probabil ei sunt cei care au parte de cea mai plăcută dragoste având în vedere că au o experiență vastă în asta. Până în acele momente, ei erau preocupați cu creșterea copiilor, însă acum nu mai au alte griji.

Și cuplurile care se află în categoria de vârstă de 60 și 70 de ani continuă să fie activi din acest punct de vedere; singura schimbare se vede la cei care trec de 75 de ani, unde studiile arată un declin în ceea ce privește viața amoroasă.

7. Și dacă nu te încadrezi în grupa ta de vârstă?

Trebuie să ții cont de faptul că aceste cifre sunt unele bazate pe un studiu limitat și ele nu reprezintă fiecare persoană în parte; nu ar trebui să te simți constrâns de aceste cifre și nu trebuie să îți organizezi viața în funcție de ele, evident.

8. Un sfat pentru o viață amoroasă mai bună

Desigur, trebuie să incluzi cât de des poți amorul în viața ta deoarece studiile spun că acele cupluri care fac dragoste de 2-3 ori pe săptămână sunt unele dintre celle mai fericite. Minimul, conform anumitor specialiști este de cel puțin o dată pe lună, de preferat o dată pe săptămână și minunat de 4-6 ori pe lună.

Citește și::MApN a primit scrisoare de acceptare din partea SUA privind primul sistem PATRIOT, estimat la 764,78 milioane USD fără TVA

Acum se mai citește și: A pus o linguriță de piper în mașina de spălat. Când vei afla de ce, vei face și tu la fel

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

VĂ MULȚUMIM CU DRAG, ECHIPA olt.ro

Lasă un răspuns

Top