You are here
Home > Actualitate > Constanţa: Bărbatul care s-a stropit cu benzină şi s-a autoincendiat a murit la spital
loading...

Constanţa: Bărbatul care s-a stropit cu benzină şi s-a autoincendiat a murit la spital

Bărbatul care şi-a dat foc, marţi dimineaţă, suferind arsuri pe aproape toată suprafaţa corpului a murit după câteva ore la spital, fiind internat în secţia de Terapie Intensivă. El a recurs la acel gest după ce se certase cu iubita sa şi consumase băuturilor alcoolice.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, bărbatul adus în stare gravă la unitatea medicală după ce şi-a dat foc a murit marţi după-amiază.

Marţi dimineaţă, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale Topraisar au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 31 de ani, din localitatea Lanurile, şi-a turnat benzină pe el, iar apoi şi-a dat foc.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă, care l-a transportat pe bărbat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

După primele cercetări, anchetatorii au stabilit că bărbatul s-a certat cu iubita sa, pe fondul geloziei, el consumase şi băuturi alcoolice, iar în jurul orei 5 a ieşit în curte, s-a stropit cu benzină, dându-şi foc, autorităţile fiind sesizate de către femeie.

Bărbatul a fost adus în stare foarte gravă la spital, fiind diagnosticat cu arsuri de gradele 3 şi 4 pe 95 la sută din suprafaţa corpului şi internat în secţia de Terapie Intensivă.

Acum se mai citește și: A pus o linguriță de piper în mașina de spălat. Când vei afla de ce, vei face și tu la fel

Lasă un răspuns

Top