You are here
Home > Actualitate > Tragedie, Un mort şi cel puţin un rănit grav într-un accident rutier urmat de un incendiu care a cuprins mai multe maşini, în Capitală.
loading...

Tragedie, Un mort şi cel puţin un rănit grav într-un accident rutier urmat de un incendiu care a cuprins mai multe maşini, în Capitală.

Accidentul rutier, urmat de incendiu, a avut loc pe strada Baicului din zona Obor din sectorul 2 al Capitalei.

Un accident rutier grav s-a produs, marţi seară, în Capitală, fiind urmat de un incendiu în care au ars trei maşini. O femeie şi-a pierdut viaţa, iar o tânără de 18 ani a fost grav rănită. Potrivit martorilor, ar mai exista alte patru persoane rănite, dar nu au fost identificate la faţa locului de către echipajele de intervenţie, arată primele informaţii transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov şi de Brigada Rutieră.

Citește și::MApN a primit scrisoare de acceptare din partea SUA privind primul sistem PATRIOT, estimat la 764,78 milioane USD fără TVA

Potrivit reprezentanţilor ISU, în urma incendiului au ars trei maşini, la această oră incendiul fiind lichidat.

O femeie de 35 de ani şi-a pierdut viaţa, iar o tânără de 18 ani a fost grav rănită, suferind arsuri pe mare parte din suprafaţa corpului şi fiind preluată de o ambulanţă SMURD şi transportată la Spitalul Floreasca.

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov spun că în acest moment femeia şi tânăra de 18 ani sunt singurele victime pentru care au intervenit echipajele SMURD, dar, potrivit martorilor, ar mai exista şi alte persoane rănite, care nu au fost identificate de către echipajele de intervenţie ajunse la faţa locului.

De altfel, reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei spun că în accident ar mai fi fost rănite alte patru persoane. Totodată, Brigada Rutieră afirmă că în accident au fost implicate cinci maşini, toate fiind cuprinse de incendiu.

Acum se mai citește și: A pus o linguriță de piper în mașina de spălat. Când vei afla de ce, vei face și tu la fel

Lasă un răspuns

Top