You are here
Home > Actualitate > Şoferul care a accidentat grav la Constanta un pieton şi a fugit de la locul faptei, anchetat sub control judiciar
loading...

Şoferul care a accidentat grav la Constanta un pieton şi a fugit de la locul faptei, anchetat sub control judiciar

Şoferul care la sfârşitul săptămânii trecute a accidentat grav un bărbat ce traversa neregulamentar strada, iar apoi a fugit de la locul faptei, predându-se poliţiştilor a doua zi, va fi cercetat sub control judiciar, a decis Judecătoria Constanţa. Decizia instanţei nu este definitivă.

Citeste si: Alt Infractor român, prins de polițiști în timp ce încerca să părăsească Marea Britanie

Procurorii Parchetului Judecătoriei Constanţa au cerut luni Judecătoriei Constanţa arestarea preventivă a şoferului pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. Instanţa a respins solicitarea procurorilor, hotârând cercetarea bărbatului sub control judiciar. Decizia Judecătoriei nu este definitivă şi poate fi atacată la Tribunalul Constanţa.

Citeste si: Un român găsit beat și bătut în curtea unor londonezi spune că nu-și amintește cum a ajuns în Anglia

Potrivit procurorilor, sâmbătă bărbatul conducea un autoturism BMW, iar la un moment dat, pe strada Soveja din municipiul Constanţa, a accidentat un bărbat în vârstă de 61 de ani, care a traversat prin loc nepermis. După producerea accidentului, şoferul a fugit de la locul faptei. El s-a predat duminică, recunoscând comiterea faptei în faţa poliţiştilor.

Citeste si: Iată la ce folosește orificiul de lângă camera foto a telefonului mobil: Nici nu te-ai gândit până acum la asta:

Procurorii mai spun că victima a suferit un traumatism cranio-cerebral, fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Citește și: Ultima fotografie postată pe Facebook de autorul masacrului din Texas

Conform reprezentanţilor Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, bărbatul în vârstă de 61 de ani a fost adus în stare foarte gravă la unitatea medicală, el fiind în comă şi intubat până în cursul zilei de luni, când a fost detubat, evoluţia sa fiind una favorabilă. Bărbatul este în continuare internat în secţia Anestezie Terapie Intensivă.

Citește și::MApN a primit scrisoare de acceptare din partea SUA privind primul sistem PATRIOT, estimat la 764,78 milioane USD fără TVA

Lasă un răspuns

Top