You are here
Home > Actualitate > Veşti triste pentru fanii lui George Clooney. Ce decizie vrea să ia actorul
loading...

Veşti triste pentru fanii lui George Clooney. Ce decizie vrea să ia actorul

George Clooney a făcut de curând o declaraţie care i-a luat pe mulţi prin surprindere.

Starul ar putea renunţa la actorie, spune într-un interviu acordat Sunday Times, profesie care îl ajuta să îşi plătească facturile, însă, după ce a vândut compania de tequila Casamigos, cineastul afirmă că nu are nevoie de bani.

Actorul câştiga în medie 16,5 milioane de dolari pentru un rol. În interviul acordat Sunday Times, George Clooney spune că nu are planuri să joace curând.

CITESTE SI: Avertisment: Țeapa Cu Bilete Gratuite La Wizz Air Care Circulă Pe Facebook

„Am jucat mult timp şi am 56 de ani. Nu mai sunt tipul care rămâne cu fata”, a glumit el. „Ei bine, da, nu ar trebui să mai fiu tipul ăla. Dacă cineva mi-ar oferi un rol ca al lui Paul Newman în «The Verdict», m-aş arunca. Dar nu sunt multe aşa. Actoria a fost modul de a-mi plăti chiria, dar am vândut o companie care face tequila pentru 1 miliard de dolari. Nu am nevoie de bani”.

Citeste si: Statul, Obligat Să-I Plătească Peste 30.000 De Euro Românului Care A Descoperit Cel Mai Mare Tezaur De Pe Teritoriul Ţări

În luna iunie, Clooney a vândut compania Casamigos. „Voi face bani altfel, dacă trebuie. Obişnuiam să fac reclame la cafea”, a mai spus el.

Cel mai recent film în care a jucat George Clooney este „Money Monster” (2016), regizat de Jodie Foster. Anul acesta, el şi-a lansat, ca regizor, „Suburbicon”, cu Matt Damon şi Julianne Moore în rolurile principale. Filmul a fost prezentat la festivalurile de la Veneţia şi Toronto, însă nu este un succes de box office.

Citeste si: Cine este medicul din Iaşi care i-a făcut pe protestatari „idioţi“, „şobolani“ şi „boi“

Lasă un răspuns

Top