You are here
Home > Actualitate > Moment sfâșietor la mormântul Denisei Răducu! Ce se petrece, acum, la Ștefănești
loading...

Moment sfâșietor la mormântul Denisei Răducu! Ce se petrece, acum, la Ștefănești

La mai bine de patru luni de la trecerea în neființă a Denisei Răducu, la mormântul vedetei din Ștefănești încă au loc momente care mai de care mai sfâșietoare. Iar ieri, încă de dimineață, acolo a avut loc un eveniment care a adus lacrimi în ochii tuturor celor implicați.

Citeste si: Anul acesta, în România, Black Friday va avea loc pe 17 noiembrie. Chiriţoiu: Reducerile de Black Friday vor fi monitorizate,

Mai exact, la prima oră a dimineții, liniștea din Ștefănești a fost întreruptă de plânsetele câtorva bărbați în toată firea. Aceștia, veniți tocmai din Polonia, membri ai fan-clubului Denisei de acolo, și-au dorit să vadă locul în care a fost înmormântată talentata artistă. ”Îi iubeam muzica, învățasem chiar și un pic de română pentru a înțelege mai bine mesajele pe care Denisa le transmitea prin versurile ei”, ne-a spus, plângând, un munte de om, polonezul Witt Wilczyński.

 

Venit tocmai din Varșovia, Witt, ne-a recunoscut într-o română combinată cu engleza că și-a dorit din tot sufletul să vadă locul în care se odihnește, pentru totodeauna, cântăreața lui favorită.
Alături de el, un al membru al fan-clubului polonez al Denisei, la fel de supărat, încerca să vorbească cu Florin Pește, cel care a și descoperit-o pe artistă, pentru a afla cât mai multe lucruri despre tânăra care era, pentru el, ”blonda cu voce de aur”.

Apoi, pentru a se mai liniști puțin, polonezii au decis să se odihnească într-un băruleț cochet din Ștefănești, la un pahar de vorbă alături de Florin Pește.

Citeste si: Statul, Obligat Să-I Plătească Peste 30.000 De Euro Românului Care A Descoperit Cel Mai Mare Tezaur De Pe Teritoriul Ţări

Denisa Răducu a murit după o lungă agonie
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.
Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.

Sursa: spynews.ro

Citeste si: ATENTIE: Preturile Vor Creste Mai Repede Decat Anticipasem. Inflatia Ar Putea Urca La 2.7% In Decembrie 2017 Si 3.2% In Decembrie 2018

Lasă un răspuns

Top