You are here
Home > Actualitate > Trei răniţi la Blagnac, în apropiere de Toulouse, unde un bărbat a intrat cu vehiculul în pietoni
loading...

Trei răniţi la Blagnac, în apropiere de Toulouse, unde un bărbat a intrat cu vehiculul în pietoni

Bărbatul – pe numele căruia nu există o ”fişă S” şi al cărui profil psihiatric era în curs de verificare – a fost arestat imediat, la faţa locului, pe drumul de la Grenade la Blagnac, unde i-a aşteptat pe poliţişti, a declarat sursa citată.

Un bărbat a intrat ”în mod deliberat” cu un vehicul în pietoni, la Blagnac, în apropiere de Toulouse, rănind trei studenţi, între care unul grav, a declarat vineri o sursă din cadrul poliţiei pentru AFP.

Viaţa celor doi răniţi nu era în pericol.

Este vorba despre studenţi de origine chineză – două tinere în vârstă de 22 şi 23 de ani şi un tânăr în vârstă de 23 de ani – a declarat sursa din cadrul poliţiei.

Procurorul republicii a mers la faţa locului.

Le Figaro scrie, citând surse neidentificate, că faptele au avut loc către ora locală 16.00 (17.00, ora României) în faţa Liceului Saint-Exupéry din oraş.

Şoferul, arestat şi care şi-a recunoscut faptele, s-a născut în 1989, potrivit unor surse apropiate dosarului citate de ziar, care precizează că tânărul era cunoscut poliţiei din cauza unor fapte de drept comun.

Citeste si: Anul acesta, în România, Black Friday va avea loc pe 17 noiembrie. Chiriţoiu: Reducerile de Black Friday vor fi monitorizate,

De origine asiatică, bărbatul ar putea să sufere de tulburări psihologice, scrie Le Figaro, care precizează că acest aspect rămânea de confirmat.

Poliţia Judiciară de la Toulouse a preluat ancheta.

Potrivit Europe1, incidentul a avut loc la ieşirea din campusul „IGS Alternance”.

Postul de radio scrie că, potrivit primelor elemente ale anchetei, şoferul, în vârstă de 28 de ani, a ”primit ordine” să comită fapta.

Anchetatorii nu au îndepărtat ipoteza unei fapte săvârşite de o persoană dezechilibrată.

Citeste si: ATENTIE: Preturile Vor Creste Mai Repede Decat Anticipasem. Inflatia Ar Putea Urca La 2.7% In Decembrie 2017 Si 3.2% In Decembrie 2018

Lasă un răspuns

Top