You are here
Home > Actualitate > Avertizare de la ANM! Ciclonul polar Olaf loveste duminica Romania. Precipitatiile se vor transforma in ninsoare, in toata tara #RO-ALERT
loading...

Avertizare de la ANM! Ciclonul polar Olaf loveste duminica Romania. Precipitatiile se vor transforma in ninsoare, in toata tara #RO-ALERT

Avertizare de la ANM! Sfarsitul saptamanii va fi marcat de precipitatii si de o masa de aer rece in toate regiunile tarii. De duminica, prin nordul tarii, va patrunde ciclonul polar Olaf, care va transforma precipitatiile in ninsoare. Mai mult de atat, acesta ar putea interactiona cu un alt ciclon, Numa, care vine din sudul continentului si are o masa de aer cald.

”Ciclonul Olaf va aduce un val de aer polar pentru ca el vine din zona Italiei, unde se afla in acest moment. Deplasarea ciclonului Olaf este spre zona tarii noastre, spre zona balcanica, dar pe noi ne va afecta doar cu periferie a lui spre sfarsitul saptamanii. Este o patrundere de aer mai rece astfel incat temperaturile vor fi in scadere in toate regiunile tarii”, a explicat meteorologul de serviciu.

Citeste si: Liviu Dragnea, ATAC DUR la adresa șefei DNA, Laura Codruța Kovesi: „Va pleca cu tot cu funcția. E un sfârșit în toate”

Meteorologii avertizeaza ca ciclonul Olaf va transforma precipitatiile aduse de Numa, in ninsoare, in special in nord, centru si nord-vest.

Citeste si: Cea mai mare captură de cocaină din istoria Columbiei. Unde erau ascunse cele 12 tone de droguri confiscate de poliţişti

”Duminica, cand coboara Olaf, care are o masa de aer polar, va transforma precipitatiile la munte, in ninsoare, iar in zonele mai joase va fi lapovita”, a mai adaugat meteorologul.
Sursa: Adevarul

Citeste si: Crima care a șocat Franța. O româncă de 19 ani a fost ucisă în chinuri groaznice

Lasă un răspuns

Top