You are here
Home > Actualitate > Delia a vorbit despre fobia ei! Afla de ce ii e frica artistei: “Singurele de care nu mi-e teama sunt…”
loading...

Delia a vorbit despre fobia ei! Afla de ce ii e frica artistei: “Singurele de care nu mi-e teama sunt…”

Delia a vorbit despre fobia ei! O vedem sigură pe ea și mereu cu răspunsurile la purtător, însă Delia nu este nici pe departe atât de neclintit.

Artista se sperie de acele medicinale, nu le suporta, nu se poate apropia de ele. ”Am o chestie cu acele, nu îmi plac. Singurele de care nu mi-e teamă sunt acele de tatuat”, a mărturisit jurata ”iUmor”.

Artista, una dintre cele mai de succes cântărețe ale momentului, recunoaște, de asemenea, că vizita la stomatolog este un adevărat calvar pentra eu, fie și din simpla perspectivă a unui control de rutină.

„Îmi e foarte teamă de medici. Eu am emoții și când merg la un control de rutină. Și ăla e un calvar pentru mine. Urăsc să intru in spitale, fie că merg să vizitez pe cineva. Însă, când trebuie să merg la stomatolog, e panică mare. Mare rău de tot”, a declarat Delia, citată de Cancan.

Delia mananca orice, a anuntat pe contul de instagram ca nu are o preferinta gastro, cand unii fani au intrebato ce o sa manance la Londra cand merge la concertul de la O2 indigo arena duminica pe 19 noiembrie 2017 bilete la concert gasiti pe: PSIHEDELIA INDIGO AT O2 ARENA

Lasă un răspuns

Top