You are here
Home > Actualitate > Dovada ca viata de apoi exista! Ce a fotografiat o femeie in spital, in timp ce tatal ei murea. Imagini SOCANTE!
loading...

Dovada ca viata de apoi exista! Ce a fotografiat o femeie in spital, in timp ce tatal ei murea. Imagini SOCANTE!

Dovada ca viata de apoi exista! O femeie din Doncaster, Yorkshire, sustine ca a vazut doua siluete pe holul spitalului unde tatal ei era internat. Sharron Coll are 43 de ani si este mama. Aceasta si-a pierdut tatal in urma cancerului la intestine.

Sharron Coll a publicat o serie de imagini in care sustine ca apar siluetele unui ‘paznic’ si ‘corb’. Siluetele celor doi apar sterse in imagini. Femeia a marturisit pentru Dailymail.co.uk ca le-a vazut cu cateva ore inainte ca tatal ei sa moara.

Roy Crank a murit la varsta de 67 de ani in spitalul din Doncaster, Yorkshire. Acesta suferea de cancer la intestine. Fiica lui a stat alaturi de el in ultimele lui clipe de viata. Aceasta a surprins pe holul spitalului doua siluete.

Femeia sustine ca pe hol, in apropiere de camera in care tata el tragea sa moara, au aparut doua siluete. Una este a unui ‘paznic aplecat peste o carte’, iar alta a unui corb care se odihneste pe un scaun cu rotile. Pasarea priveste spre camera unde familia se afla.

Sharron Coll s-a speriat, initial, deoarece fratele ei i-a spus ca silueta seamana cu Moartea cu Coasa. Dar aceasta sustine ca, privind imaginile fotografiate, si-a dat seama ca e vorba de un paznic si un corb. Acestia ar fi asteptat ca tatal ei sa moara si sa ii duca sufletul mai departe, in lumea cealalta.

„Pozele acestea inseamna mult pentru mine, sunt foarte personale. M-au ajutat sa trec peste moartea tatalui meu. Aparent, ciorile si corbii sunt un semn al mortii. Dar acolo, in cladire, nu erau corbi si nici ciori.

Nu era nimic acolo, pe acel hol, in afara de scaunul cu rotile. Eram in acea zi langa tatal meu, aveam grija de el. Erau ultimele lui clipe de viata. Mi s-a parut ciudat ca el, din camera sa, tot arata cu degetul in colt. Arata cu degetul afara.

Era ciudat pentru ca nu mai putea sa vorbeasca bine. Asa ca nu mi-a explicat catre ce arata, dar era ingrozit. Am crezut ca o fi de vina probabil medicamentatia pe care o lua atunci. Asa ca m-am dus pana la baie. In drum, am dat peste silueta ‘paznicului’.

M-am speriat initial. Mi-a luat ceva pana cand mi-am dat seama ce vad. M-a socat putin, trebuie sa recunosc. M-a devastat putin pe interior, dar am facut o poza sa am dovada. Initial, eu nu am vazut corbul in poza. Am vazut silueta paznicului live si, cand m-am uitat iar pe poze, am observat corbul.

La cateva ore de la intamplare, tata a murit. I-am aratat pozele fratelui meu dupa ce am plecat din spital. M-am ingrijorat deoarece mi-a spus ca silueta seamana cu Moartea cu Coasa. Eu vad spirite de la varsta de 5 ani. Initial, m-am speriat, dar mi-am dat seama de adevar.

Am observat in poza ca paznicul pare aplecat peste o carte si ca se roaga. Arata ca un calugar, nu ca Moartea cu Coasa, si asta m-a linistit putin. Acum ma simt bine cand ma uit la poze. Cred ca silueta e a unui paznic venit sa aiba grija de sufletul tatalui meu. Corbii sunt animale spirituale”, a povestit Sharron Coll cele intamplate cu tatal ei, in 2013.

Chiar daca au trecut patru ani de atunci, femeia pastreaza aceste poze si are grija de ele ca de ochii din cap. Femeia sustine ca gaseste alinare in ele, ori de cate ori le priveste.

Lasă un răspuns

Top