You are here
Home > Actualitate > Elena Udrea nu vrea să fie amestecată de „lichelele securiste” în dosarul Tel Drum, ia are treaba la ALRO uzina de ALUMINIU de la Slatina
loading...

Elena Udrea nu vrea să fie amestecată de „lichelele securiste” în dosarul Tel Drum, ia are treaba la ALRO uzina de ALUMINIU de la Slatina

Elena Udrea a postat pe pagina sa de Facebook un îndemn pe care l-a făcut securiștilor:”terminați cu prostiile și puneți mâna pe carte, să fiți în stare să faceți niște dosare care să țină în fața judecătorilor, nu să manipulați amestecând pe toată lumea, ca să nu se mai înțeleagă nimic!”

Daca nu stiati Elena Udrea are firma de curatenie la ALRO, Pirelli si alte fabricute din Romania! Diva nu are nici o treaba cu Tel Drum a postat si ia pe o retea de socializare.

Citeste si: Liviu Dragnea, ATAC DUR la adresa șefei DNA, Laura Codruța Kovesi: „Va pleca cu tot cu funcția. E un sfârșit în toate”

Vă prezentăm integral postarea pe care Elena Udrea a făcut-o pe Facebook:

„De când cu acuzațiile cu Tel Drum, nu am comentat nimic la adresa lui Dragnea, considerând că i se întâmplă ce merită. Dar constat o strategie prin care niște lichele securiste, încearcă să mă amestece în dosarul Tel Drum, care a executat o lucrare de drumuri în Teleorman din fonduri europene gestionate de MDRT când Dragnea era președinte CJ iar eu eram ministru. Îmi amintesc foarte bine și, cei care sunt acum puși să execute planul de a mă amesteca cu Dragnea( este simplu să-i vedeți pe securiștii știuți care au posibilitatea să grăiască public) trebuie doar să dea un search pe Google ca să vadă, că eu am făcut tot scandalul cu’neregulile’ găsite la acest proiect, eu l-am dat exemplu public și am cerut sancțiuni, am dat interviuri și am vorbit cu cei de la Bruxelles, chiar dacă ulterior specialiștii în fonduri europene au zis că noi, cei de la minister am greșit sau exagerat.

Citeste si: Cea mai mare captură de cocaină din istoria Columbiei. Unde erau ascunse cele 12 tone de droguri confiscate de poliţişti

Ba chiar pornind de la Tel Drum și încă trei pe care le aveam atunci pe lista cu proiecte cărora urma să li se aplice corecții, EU am inventat ‘declaratia obligatorie sub proprie răspundere de incompatibilitate’ dată de beneficiarii de fonduri europene, acceptată la Bruxelles ca să se deblocheze sumele alocate României. DE LA MINE au preluat apoi toate ministerele modelul și fiecare și-a rezolvat astfel problema la Comisia Europeană.

Și dacă e cumva adevărat că avocatul securist Enache în înțelegere cu procuroarea vieții vrea să îl pună pe Murgeanu, cel care se ocupă de fonduri europene în minister în caliate de Secretar de Stat, să spună că eu l-am pus să vorbească cu Dragnea, sau să-l ajute sau orice, le fac plângere penală.

În plus, dragilor, eu nu îl cunoșteam pe Dragnea la vremea aceea, îl văzusem doar la niște întâlniri pe la K2 unde el vorbea cu Kovesi…nu cu mine.

Ca urmare, securiștilor, terminați cu prostiile și puneți mâna pe carte, să fiți în stare să faceți niște dosare care să țină în fața judecătorilor, nu să manipulați amestecând pe toată lumea, ca să nu se mai înțeleagă nimic!”

Citeste si: Crima care a șocat Franța. O româncă de 19 ani a fost ucisă în chinuri groaznice

Lasă un răspuns

Top