You are here
Home > Actualitate > Medicii au avertizat-o sa nu ramana gravida pentru ca sufera de o boala rara. In luna a sasea de sarcina tanara le-a aratat tuturor burtica, iar oamenii au ramas uluiti
loading...

Medicii au avertizat-o sa nu ramana gravida pentru ca sufera de o boala rara. In luna a sasea de sarcina tanara le-a aratat tuturor burtica, iar oamenii au ramas uluiti

O tanara din Brisbane, Australia, a primit o veste crunta din partea medicilor atunci cand a mers la un control de rutina. Ea le-a spus cadrelor medicale ca isi doreste un bebelus, dar dupa o serie de teste a aflat ca e periculos sa ramana gravida.

In varsta de 29 de ani, Yiota Kouzoukas, de meserie manechin si o mare iubitoare de fitness, a decis sa nu asculte avertismentul dat de medicii care au consultat-o si a ramas gravida cu primul ei copil.

Doar ca atunci cand a decis sa le arate tuturor prima imagine cu burtica de gravida, prietenii virtuali au ramas socati, iar fotografiile au devenit rapid virale.

Yiota Kouzoukas a postat o prima fotografie cu burtica de gravida, dar spre surpriza tuturor arata normal si corpul ei nu tradeaza nici o urma a faptului ca urmeaza sa devina mamica.

Totodata, fotografia pare doar un selfie obisnuit facut in oglinda. Adevarul e insa altul, pentru ca tanara de 29 de ani deja e gravida in luna a sasea.

Manechinul a avut parte si de un episod in care i s-a facut rau in timp ce se afla la dus, tocmai de aceea a mers la spital. A aflat insa vestea ca nu e recomandat sa aiba copii in luna februarie a acestui an. Mai mult, aceasta urmeaza sa aduca pe lume un baietel.

Femeia de 29 de ani si-a dorit foarte mult un bebelus, asa ca a ramas gravida. Sansele ca ea sa fie insarcinata erau foarte mici, dar i-a reusit imposibilul, sunt de parere medicii.

Totusi ea trebuie sa fie atenta in lunile de sarcina care i-au mai ramas pentru ca sufera de o boala care se numeste „endometrioza”, o maladie pentru care nu exista leac.

De asemenea, desi e gravida, copilul se dezvolta invers in pantecele femeii, tocmai de aceea burtica ei apare aproape plata in fiecare imagine publicata pe retelele sociale.
(sursa: dailymail.co.uk)

Lasă un răspuns

Top