You are here
Home > Actualitate > Linkin Park va lansa un album live cu înregistrări din ultimul turneu al lui Chester Bennington
loading...

Linkin Park va lansa un album live cu înregistrări din ultimul turneu al lui Chester Bennington

Grupul Linkin Park a anunţat că va lansa pe 15 decembrie „One More Light Live”, un album înregistrat în timpul ultimului turneu susţinut împreună cu solistul Chester Bennington, membru fondator al trupei, care s-a sinucis pe 20 iulie.

Într-un mesaj publicat online, se arată: „Dedicăm acest album live fratelui nostru Chester, care şi-a pus sufletul în «One More Light». Concertele pe care le-am făcut în prima parte a verii 2017 au fost extraordinare. Chester ne-a împărtăşit că a simţit că acesta a fost cel mai bun turneu pe care l-am făcut vreodată…

Dedicarea lui în a aduce la viaţă aceste cântece a fost triumfantă. Vouă, celor care aţi fost la concertele din acest turneu, vă mulţumim. Pentru cei care nu au putut ajunge, sperăm ca acest album live va oferi o idee despre cât de deosebite au fost aceste concerte pentru noi şase”.

Trupa rock Linkin Park a fost fondată în 1996, în California. A cunosuct succesul odată cu albumul de debut, „Hybrid Theory”, lansat în 2000. Materialul de studio a fost urmat de alte şase discuri, cel mai recent apărut fiind „One More Light”, lansat anul acesta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top