You are here
Home > Actualitate > Horoscop, vineri, 17 noiembrie 2017. Gemenii comunică deschis, fără teamă. Au mai multă influență asupra partenerilor
loading...

Horoscop, vineri, 17 noiembrie 2017. Gemenii comunică deschis, fără teamă. Au mai multă influență asupra partenerilor

Horoscop 17 noiembrie 2017. Gemenii comunică deschis, fără teamă. Au mai multă influență asupra partenerilor

Horoscop 17 noiembrie 2017 – Berbec

Este o zi agreabilă, care poate deveni chiar mai mult de atât, dacă vei decide să dai dovadă de mai multă bunăvoință fără să aștepți ceva în schimb. Ai de câștigat cel puțin la nivel de imagine, de pe urma unei astfel de atitudini.

Horoscop 17 noiembrie 2017 – Taur

Poți ajunge la rezolvarea unor probleme de la serviciu, cu ajutorul unor persoane senine, cu o gândire lejeră, cărora nu le place să complice lucrurile. Ți-ar prinde bine să gândești și tu așa.

Horoscop 17 noiembrie 2017 – Gemeni

Poate fi o zi specială pentru tine și cei dragi, datorită tendinței de a comunica totul deschis, fără temeri sau rețineri. Ai mai multă influență asupra partenerilor de orice fel, nu doar asupra familiei.

Horoscop 17 noiembrie 2017 – Rac

Din familie vine o idee pe care, probabil, nu o vei accepta prea ușor, dar după un timp, vei înțelege că e foarte bună. Este esențial să fii sincer cu cei apropiați.

Horoscop 17 noiembrie 2017 – Leu

Una dintre plăcerile tale se dovedește a fi cea mai bună cale pentru redobândirea încrederii în potențialul tău pozitiv. Poți vedea acum că lucrurile care te pasionează nu te obosesc.

Horoscop 17 noiembrie 2017 – Fecioară

Discuțiile cu membrii familiei sau dialogul interior te pot conduce la soluții valabile pe termen mediu și lung pentru unele dintre cele mai vechi și mai supărătoare probleme.

Horoscop 17 noiembrie 2017 – Balanță

Te bucură faptul că un apropiat lucrează la o proiect care are toate șansele de reușită, mai ales că ai avut și tu o contribuție esențială. Este bine să păstrezi această bucurie altruistă și să o prețuiești.

Horoscop 17 noiembrie 2017 – Scorpion

Ai multe de făcut pentru a umple unele dintre golurile financiare pe care tot tu le-ai produs, dintr-un impuls de moment sau dorința de a te răsfăța. Abia acum, când vezi ce greu e să pui banii la loc, îți dai seama că nu ai procedat bine…

Horoscop 17 noiembrie 2017 – Săgetător

Sunt multe straturi de griji, supărări și nemulțumiri pe care trebuie să le dai deoparte pentru a ajunge la echilibrul de care ai nevoie acum. Dă-ți timp și ai răbdare cu tine…

Horoscop 17 noiembrie 2017 – Capricorn

Încerci să ajungi la o înțelegere secretă cu un personaj minor, care poate transmite mesajul tău către o persoană importantă. Ți-ai desenat planul în amănunt, totul e să și funcționeze așa cum l-ai imaginat tu.

Horoscop 17 noiembrie 2017 – Vărsător

Te simți important și modelezi întregul univers personal pe baza acestei percepții. Poate că orgoliul tău e măgulit, dar nu îți este de folos să fugi de realitate, fiindcă revenirea la ea ar putea fi extrem de dureroasă.

Horoscop 17 noiembrie 2017 – Pești

Treci printr-o serie de situații, care mai de care mai ciudată, care îți dau peste cap multe dintre convingeri. Poate că acum ești confuz, însă rezultatul final va fi benefic și vei realiza asta la momentul respectiv.

Lasă un răspuns

Top