Prajitura cu nucă și ness este o prăjitură delicioasă de casă pe care o puteți pregăti oricând vă e poftă de ceva bun Actualitate Culinar Diverse Dulceturi media NEWS Reteta Romania Sanatate SHOWBIZ Social Spiritualitate TURISM by admin - noiembrie 18, 2017noiembrie 18, 20170 ombinatia de nuca si cafea este una de succes mai ales cand vine vorba de prajituri. Ingrediente pentru blat : 6 albușuri, 2 plicuri zahăr vanilat, 4 gălbenușuri, 120 g zahăr pudră, 160g nucă măcinată, 4 linguri făină, 1 plic praf de copt. Ingrediente pentru cremă: 200g unt, 150g zahăr pudră, 2 gălbenușuri, 1 lingură de ness, 50g nucă măcinată, 50g ciocolată Mod de preparare: Pentru blat: Albușurile se bat spumă cu zahărul pudră, apoi se adaugă nuca măcinată, gălbenușurile, făina in ploaie, praful de copt și zahărul vanilat. Compoziția se toarnă într-o tavă acoperită cu hârtie de copt și se coace la 180 grade, circa 30-35 de minute pană trece testul scobitorii. Pentru cremă: Untul, la temperatura camerei, se mixează cu zahărul pudră. Se adaugă gălbenușurile, unul câte unul, apoi nessul și la final nuca măcinată. Se întinde crema peste blatul răcit, iar deasupra se rade ciocolată. Vă dorim poftă bună! Sursa: gustoase.net