You are here
Home > Actualitate > 5 motive pentru care o femeie devine tot mai frumoasă odată cu trecerea anilor
loading...

5 motive pentru care o femeie devine tot mai frumoasă odată cu trecerea anilor

Iubeste-te, esti frumoasa! Iubeste-te la orice varsta. În fiecare, dar în fiecare an din ce în ce mai mult. Fii calm și fericit. Și amintiți-vă că vârsta este doar un număr care nu spune deloc nimic.

„Învățătorule, spune-mi, cât mai mult trebuie să aștept un miracol?” Când se va întâmpla în cele din urmă? Învățător, răspunde-mi. Cât timp voi aștepta? Când, când?
– Dacă aștepți, atunci niciodată.
Și numai acum mi-am dat seama că fericirea vine la cei care știu să nu aștepte. Cine nu stabilește condiții și cerințe. Cine a cerut odată universul. Apoi, el doar relaxat și trăit liniștit, realizând în inima lui că totul se va întâmpla exact așa cum a cerut el.

Frumusețea vine la cei care știu să trăiască

Și numai acum mi-am dat seama că, asemenea fericirii, frumusețea vine la cei care știu să trăiască. Relaxați-vă și trăiți, fără a număra zilele și ridurile pe care le aduc. Trebuie doar să te relaxezi și să trăiești. Și totul va fi frumos.

Acum doi ani, sociologii britanici au realizat un studiu amuzant. Ei au cerut bărbaților și femeilor despre componentele frumuseții feminine. Veți fi surprinși, dar 70% dintre bărbați au spus că principala calitate pe care o acordă o atenție la o femeie este încrederea în sine. Ea este cea care face o femeie de dorit. Încrederea în sine, vezi, vine cu vârsta. Când uitați de complexe, opriți stoarcerea cosurilor, plângând în baie până la ochii roșii. Când te accepți așa cum ești. Și tu, în sfârșit, te simți bine.

Mergem mai departe. 47% dintre bărbați au spus că pentru ei într-o femeie este un sentiment important de stil. El îi acordă mai întâi atenția. Și când avem stil? Când înțelegem că acest pulover ne face mai mare, aceste pantaloni perfect aici nu funcționează, și cel mai bine este de a arunca pe partea de sus a acestei culori șal blând, va accentua culoarea noastră? Așa e, simțul stilului pe care îl avem cu vârsta. Acum poți discuta cu mine, bineînțeles. Dar apoi liniștit, ascunzând de toată lumea, priviți fotografiile vechi. Ei bine, cum? Stylnenko, nu? Și acest top ridicol pentru această fustă ridicolă este foarte frumos, nu-i așa? Bine, hai să mergem.

Îmi iubesc ridurile în ochii mei – îmi amintesc cât de mult am râs în viața mea

Suntem din ce în ce mai frumoși cu vârsta. Și nu este surprinzător. Nu-ți ascunde fotografiile școlare, vom sătura în ele. Personal, nu mă pot uita la ele fără să râd. Doamne, chiar eu sunt eu? Ce e în neregulă cu mine? Sunt acolo ca un catelus umed. Dar nu pentru mine acum. Să analizăm mai departe, în cronologie. La universitate, m-am uitat puțin cam ciudat. Cine a spus că această tunsoare merge la mine? Da, mi-a făcut capul să arate ca o tigaie. Acum râd. Pentru că astăzi sunt încrezător în mine.

„Vârsta este doar numere”, îmi place prietenul meu, să-mi felicit cu o altă zi de naștere. – „Nu-ți face griji. Acestea sunt doar figuri. Amândoi râdem. E pentru că a făcut cu adevărat ciocanul. El este un om, de asemenea, mai mulți ani mai tânăr decât mine. Eu – pentru că vârsta și adevărul sunt doar numere. Nicio cifră semnificativă. Astăzi vă pot spune acest lucru cu încredere.

Îmi iubesc ridurile în jurul ochilor. Îmi amintesc de câte ori am râs în viața mea. Acestea sunt de la râs fără nici un motiv în Oceanul Atlantic. Acestea – pentru bucuria pe care munca mea a fost acceptată la Paris. Acestea – de la râsul constant cu soțul meu, e mai distractiv să nu găsesc un bărbat, sunt atât de fericit că este în jur. Da, nu le voi schimba nimic! Și nu voi încerca niciodată să scap de ei cu ajutorul cremei anti-îmbătrânire. Pentru că mă fac frumoși. Pentru că sunt viața mea.

Acum știu că frumusețea fiecăruia dintre noi înflorește în mod individual. Și se manifestă la vârste diferite. Dar invariabil după câteva momente. Și atâta timp cât nu-i dați pe toate, nu veți fi frumos la maxim. În orice caz, amintiți-vă întotdeauna – nu mai veniți, în fiecare an veți fi mai frumos și mai frumos, orice veți spune altora sau cosmeticianului tău.

1. Frumusețea vine după nașterea primului copil

Femeia începe să strălucească din interior. Este foarte greu de explicat, dar părea să știe ceva tare, necunoscut, secret, cunoscut numai de ea. Această strălucire o face irezistibilă. O astfel de femeie îl privește, de obicei, după el. Și dacă nu ați dat încă naștere, atunci totul este înaintea voastră. O vei ști.

2. Frumusețea vine după o dezamăgire puternică

Esti surprins? Dar m-am gândit mult la asta. Femeile care au cunoscut o criză serioasă și s-au recuperat după aceasta, devin semnificative. După aceea, nu le poți cheltui pe pleavă. Ei nu se vor bâlbâi cum ar fi elevi. Încetează să mai fie infantilă, care adesea împinge oamenii în noi. Adolescenții peste adolescenți arata prosti, trebuie să fiți de acord. O femeie cu experiență arată mereu misterioasă. Vrea să știe.

3. Frumusețea vine când te întâlnești cu omul tău

„Oh, Anka, ești atât de frumos astăzi!” Straight strălucește „, – a strigat după mine coleg de clasă, când am fugit la o întâlnire cu un bărbat care era nebun în dragoste. Și ma iubit. Și acest sentiment mi-a dat o strălucire interioară. Am devenit mai încrezător în mine. Mi-am dat seama ca imi place un om pe care toata lumea il priveste. Am fost fericit. Deci, e frumoasă. Bărbații potriviți ne ajută să ieșim din cocon. Cu un bărbat iubitor, suntem întotdeauna mult mai frumoși.

4. Frumusețea vine atunci când începem să ne iubim pe noi înșine

Este de a iubi. Nu răsfoiți, nu loviți, nu justificați, nu mergeți cu voi înșivă. Adică să iubești. Acest lucru este foarte dificil. Fetele tinere nu o pot face în deplină măsură. Această abilitate vine odată cu vârsta. Poate că aceasta este cea mai importantă cunoaștere a vieții unei femei. Trebuie să învețe. Ascultați-vă, evidențiați-vă punctele forte și nu bulge slab. Dacă sunteți trist, nu alerga plângând pentru un prieten, ci stați acasă. Dacă sunteți mulțumiți de voi înșivă, nu vă lăudați în fiecare colț. Puterea iubirii de sine este foarte individuală. Dar este extrem de necesar pentru noi. Fără ea, nu vom fi niciodată fericiți.

5. Frumusețea vine atunci când o femeie devine calmă

Uită-te la fotografiile lui Monica Bellucci. Ea este calmă și autosuficientă. Vrea să admire și să admire. Frumusețea nu-i place isteria. Este bine că le trăim în tinerețe. E bine că, odată cu vârsta, putem controla în cele din urmă emoțiile noastre. Copii calmi și echilibrați arătau întotdeauna mai bine. Întotdeauna atrage atenția.

Vârsta sunt doar numere care nu spun nimic

Întreabă-mă, aș vrea să mă întorc de zece ani? Niciodată în viața mea! În sfârșit, am învățat să mă înțeleg. Am învățat să mă iubesc. Și mi-a dat încredere. Ma iubesc azi. Cu trecutul meu, care, probabil, a început să apară ușor pe fața mea sub formă de riduri. Cu experiența mea, care, probabil, este deja timp pentru a picta în părul meu. Dar nu refuz cu nimic. Pentru că mi-a dat puterea de a fi eu însumi, de a fi ceea ce sunt. Fii autosuficient.
Apropo, da, după treizeci, mi sa cerut brusc să filmez pentru un proiect de fotografie. Și acum termin aceste linii și alerg să trag, da

Iubeste-te, esti frumoasa! Iubeste-te la orice varsta. În fiecare, dar în fiecare an din ce în ce mai mult. Fii calm și fericit. Și amintiți-vă că vârsta este doar un număr care nu spune deloc nimic.

Sursa: psychologylivelife.net

Lasă un răspuns

Top