You are here
Home > Actualitate > Horoscop, luni, 20 noiembrie 2017. Vărsătorii au multe de învățat despre bani și alte valori, chiar dacă au impresia că știu totul
loading...

Horoscop, luni, 20 noiembrie 2017. Vărsătorii au multe de învățat despre bani și alte valori, chiar dacă au impresia că știu totul

Horoscop 20 noiembrie 2017. Ce se va întâmpla cu fiecare nativ în parte în ziua de luni. Iată previziunile acestei zile pentru toate zodiile

Horoscop 20 noiembrie 2017 – Berbec

Ai multe de spus, dar va conta foarte mult cum anume formulezi adevărurile în care crezi atât de mult. E posibil să simți că nevoia de armonie în relații e mai importantă decât aceste adevăruri.

Horoscop 20 noiembrie 2017 – Taur

Ai tendința de a impune, fără explicații, scenariile tale despre viitor – și nu numai – în familie. Tentația aceasta ar trebui învinsă, ca să nu irosești idei care ar putea fi foarte bune.

Horoscop 20 noiembrie 2017 – Gemeni

Predispozițiile acestei zile sunt complexe, dar ceea ce te interesează în mod special este faptul că mesajele tale vor ajunge mai ușor la destinație, dacă le prezinți calm și frumos.

Horoscop 20 noiembrie 2017 – Rac

Atmosfera de la serviciu este dinamică, dar solicitările sunt mai puțin obișnuite, iar acest lucru este de ajuns ca să determine o reacție de respingere din partea ta.

Horoscop 20 noiembrie 2017 – Leu

Inspirația apare când te aștepți mai puțin și mai ales atunci când nu te vezi pe tine ca fiind un reper pentru ceilalți. Poate că și ei te pot învăța ceva pe tine…

Horoscop 20 noiembrie 2017 – Fecioară

Ai nevoie de o foarte bună organizare ca să faci față programului pe care tot tu ți l-ai creionat. Odihna nu trebuie neglijată, indiferent că e activă sau pasivă.

Horoscop 20 noiembrie 2017 – Balanță

Te neliniștește ceea ce bănuiești că au de gând să facă cei din familie, dar ar fi mai înțelept să afli ce vor să facă, nu să te iei după presupuneri, și apoi să le spui care este părerea ta.

Horoscop 20 noiembrie 2017 – Scorpion

Vei primi lecții de viață pe care nu le vei accepta și nici nu le vei privi așa. Ar trebui să ții cont de faptul că persoanele din anturaj care-ți dau aceste lecții chiar au dreptul să intervină în viața ta.

Horoscop 20 noiembrie 2017 – Săgetător

Percepi toată agitația din jur ca fiind o forță care se opune dorințelor tale, dar este o interpretare exagerată. Dacă nu au motive serioase, ceilalți nu se vor opune.

Horoscop 20 noiembrie 2017 – Capricorn

Ai șansa de a ajunge la concluzii înțelepte despre locul și rolul tău în familie. Ce spun ceilalți contează mai puțin, chiar dacă îți sună bine.

Horoscop 20 noiembrie 2017 – Vărsător

Ai multe de învățat despre bani și alte valori, chiar dacă ai impresia că știi tot ce ar trebui. Valoarea personală nu poate fi măsurată în bani sau bunuri.

Horoscop 20 noiembrie 2017 – Pești

Sunt șanse mari să te dovedești, din nou, cel mai înțelept dintr-un grup – de exemplu, în familie. Este suficient să te pui în pielea celorlalți și le vei putea da sfaturile potrivite.

Lasă un răspuns

Top