You are here
Home > Actualitate > În ultima perioadă, Cristina Stamate avea des același vis în care îi apărea un bărbat necunoscut. Cine bănuia artista că era străinul
loading...

În ultima perioadă, Cristina Stamate avea des același vis în care îi apărea un bărbat necunoscut. Cine bănuia artista că era străinul

Actriţa Cristina Stamate a murit, luni dimineață, la Spitalul de Urgență Floreasca. Cristina Stamate avea 71 de ani.

Cristina Stamate era internată de săptămâna trecută la Spitalul Floreasca pentru investigaţii, după ce i se făcuse rău.

In anii ’60, la inceputul carierei, actrita a ramas insarcinata si, dupa un razboi launtric crancen, a hotarat sa faca avort. A luat aceasta decizie din lipsa de informatii si din dorinta de a continua sa-si faca meseria la care visa de cand era copil.

La zeci de ani de evenimentul nefericit, protagonista noastra are inca remuscari si le-a marturisit unor apropiati ca e convinsa ca ar fi avut un baiat.

“Cristina este una dintre putinele persoane publice care au recunoscut ca au facut o intrerupere de sarcina pe vremea lui Ceausescu. Era tanara, la inceput de cariera si nu se considera suficient de matura sa aiba grija de o alta fiinta. Regretele au inceput insa sa apara la scurt timp dupa avort, iar astazi, daca o intrebi pe Cristina, zice ca e sigura ca ar fi avut un baiat. Viseaza un barbat la 45-50 de ani si crede ca asa ar fi aratat fiul ei”, a declarat o apropiata a actritei pentru wowbiz.ro.

Lasă un răspuns

Top