You are here
Home > NEWS > Articole > O romanca a fotografiat femei din diverse colturi ale lumii, iar rezultatul este spectaculos! Imaginile fac furori pe internet! „Iubesc varietatea Pamantului si diversitatea
loading...

O romanca a fotografiat femei din diverse colturi ale lumii, iar rezultatul este spectaculos! Imaginile fac furori pe internet! „Iubesc varietatea Pamantului si diversitatea

O romanca a fotografiat femei din diverse colturi ale lumii, iar rezultatul este spectaculos! Imaginile fac furori pe internet! „Iubesc varietatea Pamantului si diversitatea oamenilor si incerc sa imortalizez mai mult decat chipul” | FOTO

Mihaela Noroc este o fotografa romanca in varsta de 31 de ani, care si-a petrecut ultimii patru ani calatorind in diferite colturi ale lumii, pentru a imortaliza cum arata frumusetea feminina in diverse tari.

Inceput in 2013, proiectul ei se numeste „Atlasul frumusetii” si este unul dintre cele mai cunoscute proiecte de fotografie din lume. De-a lungul timpului publicatii precum The Guardian, TIME, Business Insider sau Forbes au scris despre proiectul romancei, care a avut aparitii la CNN si la Oprah.

„Atlasul frumusetii” contine 500 de portrete feminine imortalizate in diverse colturi ale lumii, care fac furori pe internet. Pagina de facebook a proiectului are in prezent peste un milion de aprecieri, iar numarul fanilor creste pe zi ce trece.

In calatoria sa, romanca a fotografiat femei din diverse medii si societati, de la cele care traiesc in salbatica padure amazoniana, pana la cele de pe strazile cartierului Harlem, din New York City.

„Iubesc varietatea Pamantului si diversitatea oamenilor si incerc sa imortalizez mai mult decat chipul, sa le latura sincera si autentica si sa o fotografiez”, marturiseste Mihaela pe website-ul ei.

Sursa: stirileprotvv.ro

Lasă un răspuns

Top