You are here
Home > Actualitate > Incidente violente in Piata Victoriei! Propaganda : „Protestatarii au rupt in bataie un batran in Piata Victoriei”. Iata imaginile, ce s-a intamplat de fapt
loading...

Incidente violente in Piata Victoriei! Propaganda : „Protestatarii au rupt in bataie un batran in Piata Victoriei”. Iata imaginile, ce s-a intamplat de fapt

Zeci de protestatari incearca, sambata dimineata, sa impiedice angajatii Primariei sa instaleze targul inventat de Gabriela Firea.

Incidente violente, la primele ore ale diminetii, in Piata Victoriei. Imagini in care un batran apare lovit la ochi au fost folosite de propaganda PSD pentru a-i acuza pe toti protestatarii ca se comporta agresiv. Iata care este realitatea.

„PROTESTATARII au rupt in BATAIE un batran, in Piata Victoriei”, a titrat presa toata STRIGATULlui – Malin Bot

Barbatul care a fost lovit l-a agresat initial pe un protestatar, lovindu-l cu rucsacul. „Du-te, ba, in p..a mea”, i-a spus protestatarului.

In jurul orei 11.00, pe trotuarul din fata Guvernului, a avut loc un incident, in urma caruia un barbat in varsta s-a ales cu o rana la ochi. Primele imagini de la fata locului, prezentate de Malin Bot, arata un barbat intins pe jos, in timp ce doi jandarmi incearca sa il incatuseze si un varstnic care este lovit la ochi. Acesta nu a dorit sa explice ce i s-a intamplat.

Ulterior, au aparut imagini care explica ce a generat acest incident. Unul dintre protestatari a fost injurat, „Du-te, ma, in p…a mea”, iar apoi a fost lovit cu rucsacul de catre pensionar.

Lasă un răspuns

Top