You are here
Home > Actualitate > Dupa ce a depasit 20 de milioane dolari castigati Simona Halep, ofertată să se mute în altă ţară pentru a nu mai plăti taxe şi impozite.
loading...

Dupa ce a depasit 20 de milioane dolari castigati Simona Halep, ofertată să se mute în altă ţară pentru a nu mai plăti taxe şi impozite.

Simona Halep a depăşit graniţa a 20 de milioane de dolari câştigaţi din tenis, în cei nouă ani de când joacă în circuitul profesionist.

Într-un interviu acordat Digisport, Simona a recunoscut că a primit propunerea de a se muta în altă ţară, pentru a nu mai plăti taxe şi impozite.Ea a explicat de ce nu şi-a stabilit reşedinţa la Monte Carlo, după modelul marilor sportivi, care evită astfel taxele: „Am avut discuţii bineînţeles, sunt la un nivel la care aceste discuţii apar; însă, nu am vrut. Şi nu cred că o să vreau vreodată, deşi niciodată nu trebuie să spui „niciodată”. În România mă simt acasă şi mă simt cel mai bine” scrie adevarul.ro

Eu am jucat întotdeauna pentru România. Pe viitor mă voi implica să produc campioni pentru România. Nu ştiu cum o voi face, dar ştiu că asta voi face

Lasă un răspuns

Top