You are here
Home > Actualitate > Noi elemente în cazul tânărului de 18 ani găsit spânzurat în Slatina/FOTO
loading...

Noi elemente în cazul tânărului de 18 ani găsit spânzurat în Slatina/FOTO

Noi elemente apar în cazul tânărului de 18 ani din localitatea Valea Mare, găsit spânzurat marți dimineață în Pădurea strehareți din Slatina.

Se pare că tânărul, Ionel Alin Cîrstea, dispăruse de câtva timp de acasă. Marți dimineața, neliniștit că nu mai dăduse semne și că încercările sale de a-l găsi eșuaseră, fratele tânărului a mers la Poliție și a anunțat dispariția adolescentului.

Ulterior, întâmplarea a făcut ca trupul neînsuflețit al lui Ionel să fie observat atârnând în ștreang de polițiștii locali din Slatina, care patrulau în zona Pădurii Strehareți.

„Fratele lui a fost dimineață (marți, 5 decembrie – n.r.) și a declarat dispariția sa de acasă. Nu știm nici noi foarte multe date. Credem însă că a avut el o depresie, ceva”, a declarat viceprimarul din Valea Mare, Vergică Militaru.

Tânărul de 18 ani găsit spânzurat, marți, în Pădurea Strehareți din Slatina se numește Ionel Alin Cîrstea și a fost elev, până anul acesta, la Liceul cu Program Sportiv. Anul trecut el a fost medaliat cu echipa la Campionatul Național de Lupte Greco-Romane – Liga Juniorilor. Tânărul a fost găsit atârnând în ștreang de o patrulă a Poliției Locale.

Potrivit polițiștilor, trupul neînsuflețit nu prezenta urme de violenţă, fiind vorba, cel mai probabil, de un caz suicidal. Totuși, conform procedurii, oamenii legii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru moarte suspectă.

Cadavrul a fost transportat la Morga Slatina pentru efectuarea necropsiei.

Pe pagina sa de facebook Ionel Alin a postat mai multe imagini cu el singur, dar și fotografii în care apare cu diverși prieteni. Din postările sale pe pagina de socializare nimic nu anunța tragicul eveniment.

Lasă un răspuns

Top