You are here
Home > Actualitate > Tânărul de 18 ani găsit spânzurat în Slatina, fost elev la LPS și medaliat la lupte greco-romane
loading...

Tânărul de 18 ani găsit spânzurat în Slatina, fost elev la LPS și medaliat la lupte greco-romane

Tânărul de 18 ani găsit spânzurat, marți, în Pădurea Strehareți din Slatina se numește Ionel Alin Cîrstea și a fost elev, până anul acesta, la Liceul cu Program Sportiv. Anul trecut el a fost medaliat cu echipa la Campionatul Național de Lupte Greco-Romane – Liga Juniorilor. Tânărul a fost găsit atârnând în ștreang de o patrulă a Poliției Locale.

Ionel Alin Cîrstea a absolvit cursurile Liceului cu Program Sportiv în vara aceasta, obținând și diploma de bacalaureat. Conducerea școlii și foștii săi profesori sunt șocați de tragicul eveniment.

„Da, a fost elev la noi, a terminat și a trecut și examenul de bacalaureat. Suntem șocați”, a declarat directorul liceului, Gabriel Dumitrescu.

Ionel Alin a avut și performanțe sportive, el fiind medaliat cu bronz, pe echipe, la Campionatul Național de Lupte Greco-Romane, potrivit fostului său antrenor, Constantin Scuturiciu.

Tânăr de 18 ani a fost găsit spânzurat, marți, în Pădurea Strehareți. Trupul atârnând în ștreang a fost observat de o patrulă a Poliției Locale, care a anunțat imediat polițiștii criminaliști.

Potrivit polițiștilor, trupul neînsuflețit nu prezenta urme de violenţă, fiind vorba, cel mai probabil, de un caz suicidal. Totuși, conform procedurii, oamenii legii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru moarte suspectă.

Cadavrul a fost transportat la Morga Slatina pentru efectuarea necropsiei.

Lasă un răspuns

Top