You are here
Home > Actualitate > Tatăl lui Ciprian Sfichi, mesaj de ultimă oră despre starea fiului său, spintecat cu sabia de interlopul Alexandru Huţuleac: „Doamne, ești…”
loading...

Tatăl lui Ciprian Sfichi, mesaj de ultimă oră despre starea fiului său, spintecat cu sabia de interlopul Alexandru Huţuleac: „Doamne, ești…”

Tatăl lui Ciprian Sfichi, tânărul poliţist spintecat cu sabia la o intervenţie de interlopul Alexandru Huţuleac, a transmis un mesaj plin de speranţă, în privinţa evoluţiei stării de sănătate a fiului său.

„Fiul meu e spre bine. Dumnezeu ne ascultă rugile, Doamne eşti mare”, a spus tatăl lui Ciprian.

De asemenea, potrivit unei surse din interiorul familiei, Ciprian ar răspunde la stimuli, după ultima verificare la tomograf. Toţi cunoscuţii din jurul său speră fără încetare la o însănătoşire grabnică a lui Ciprian Sfichi.

Tânărul poliţist Ciprian Sfichi a fost rănit foarte grav, în urma unei intervenţii la locuinţa unui traficant de droguri, Alexandru Huţuleac. Interlopul a aşteptat până ce poliţiştii au dărâmat uşa după care, de la adăpostul întunericului, înarmat cu o sabie, a lovit puternic, cu o mişcare verticală, pe primul poliţist care a intrat.

Din nefericire pentru Ciprian Sfichi, nu purta cască de protecţie în momentul intrării în locuinţă, însă din reflex a ridicat mâna.

A căzut fulgerător, însă colegii săi au reuşit să-l imobilizeze pe atacator. Tânărul poliţist a suferit răni groaznice la cap şi la mâna cu care s-a apărat, fiind transportat în stare extrem de gravă la spital.

Lasă un răspuns

Top