You are here
Home > Actualitate > Cel mai tare TRUC pentru albirea lenjeriei intime! Va fi ca nouă, cu doar 3 ingrediente banale pe care le ai sigur în bucătărie
loading...

Cel mai tare TRUC pentru albirea lenjeriei intime! Va fi ca nouă, cu doar 3 ingrediente banale pe care le ai sigur în bucătărie

Algerea lenjeriei de corp este una o chestiune extrem de personală. În timp ce unele persoane preferă diverse culori, altele preferă ca sutienul şi slipul să fie albe.

Însă acestă alegere este una pretenţioasă, având în vedere cât de repede se pătează sau capătă acele nuanţe gri sau verzui nedorite.

Cu următorul truc însă, toate aceste probleme vor dispărea, iar lenjeria îşi va păstra nu doar culoarea, ci şi ţesătura.

Puneţi apă caldă într-un lighean din plastic şi adăugaţi următoarele ingrediente: 2 linguri de sare, o lingură de bicarbonat de sodiu, o lingură de detergent.

Amestecaţi şi introduceţi lenjeria intimă, după care lăsaţi la înmuiat pentru 15 minute. Dacă ţestura este gri, o puteţi lăsa chiar 30 de minute. Spălaţi, clătiţi şi uscaţi!

Acest truc se poate folosi şi în cazul cămăşilor albe sau lenjeriilor de pat.

Sursa: tvhappy.ro

Lasă un răspuns

Top