You are here
Home > Actualitate > Plin de găinaț! Așa arată bustul Regelui Mihai din Craiova, în fața căruia Olguța Vasilescu susține că a adus un „pios omagiu”, împreună cu „8.000 de persoane”
loading...

Plin de găinaț! Așa arată bustul Regelui Mihai din Craiova, în fața căruia Olguța Vasilescu susține că a adus un „pios omagiu”, împreună cu „8.000 de persoane”

Ministrul Lia Olguta Vasilescu impreuna cu concubinul Claudiu Manda, presedinte PSD Dolj, au organizat, duminica, un mars de „omagiere” a Regelui Mihai. Pesedistii au depus coroane de flori si candele in fata bustului Regelui. Acesta era plin de gainat.

Potrivit presedintelui PSD Dolj, senatorul Claudiu Manda, persoanele adunate pe strada A. I. Cuza din Craiova sunt membri ai structurilor de conducere ai organizatiei judetene de partid, organizatii locale din tot judetul, organizatia de pensionari, de tineret, in numar de circa 8.000, scrie aktual24.ro

„Sunt colegii nostri din conducerea organizatiei PSD Dolj si structurile componente, adica organizatii locale, femei, pensionari, PES, tineret. Cred ca suntem in jur de 8.000 de persoane. Am venit sa aducem un ultim omagiu Majestatii Sale Regele Mihai I, pentru ca nu uitam ce a facut pentru Craiova, in sensul ca in ultimul an in care a domnit a emis decretele de infiintare a Filarmonicii ‘Oltenia’ si Universitatii din Craiova”, a declarat Manda.

La randul sau, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, fost primar al Craiovei, a afirmat ca actiunea PSD nu este un miting, ci reprezinta un pios omagiu adus Majestatii Sale.

„Ne-am adunat aici pentru a-i aduce un pios omagiu Majestatii Sale, care este cetatean de onoare al Craiovei si care are, din anul 2014, o statuie in Craiova, una dintre putinele statui pe care le are in tara. Sunt aici numai membri din conducerea Filialei PSD Dolj, din toate structurile, sunt circa 8.000 de persoane, pentru ca avem foarte multe organizatii — numai in Craiova avem 178 de organizatii locale”, a spus Lia Olguta Vasilescu.

TVR a anuntat ca au fost aproximativ 1.000 de oameni, in timp ce Digi24 informeaza ca la mars au participat „cateva sute”.

Lasă un răspuns

Top