You are here
Home > Actualitate > Poliţist ameninţat cu moartea chiar în secţia de poliţie de un traficant de droguri
loading...

Poliţist ameninţat cu moartea chiar în secţia de poliţie de un traficant de droguri

Iosif Marian Grijincu, un traficant de droguri din gaşca interlopului rădăuţean Duţu, a ameninţat cu moartea un poliţist chiar în interiorul Poliţiei municipiului Rădăuţi. Acesta s-a arătat nemulţumit de faptul că instanţa de judecată i-a prelungit controlul judiciar, astfel că s-a răzbunat pe poliţistul desemnat să-i comunice programul de supraveghere.

La sfârşitul săptămânii trecute, Iosif Marian Grijincu (22 de ani), din municipiul Rădăuţi, a fost invitat la sediul Poliţiei din localitate, pentru a i se aduce la cunoştinţă faptul că instanţa de judecată i-a prelungit controlul judiciar într-unul dintre dosarele în care este cercetat pentru trafic de droguri.

Tânărul a intrat în biroul unuia dintre poliţişti, pentru a i se comunica programul de supraveghere, moment în care el a început să-l ameninţe pe poliţist, spunându-i că „eşti un om mort”, că „îţi crăp capul” şi că „bine face lumea că vă crapă capul”. În sprijinul poliţistului ameninţat au sărit mai mulţi colegi, care l-au încătuşat pe Iosif Marian Grijincu şi l-au dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

Procurorii rădăuţeni au dispus reţinerea sa pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj, iar ulterior, acesta a fost prezentat Judecătoriei Rădăuţi, care a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Iosif Marian Grijincu este inculpat în acelaşi dosar în care este cercetat şi Alexandru Huţuleac zis „Duţu”, interlopul rădăuţean ce l-a lovit cu sabia în cap pe poliţistul Dan Ciprian Sfichi.

Cei doi au fost arestaţi preventiv împreună cu alţi patru inculpaţi la mijlocul verii lui 2016, fiin acuzaţi că au alimentat cu droguri şi etnobotanice peste 300 de tineri din judeţul Suceava.

Tupeu fără margini pentru Grijincu: aflat sub control judiciar a continuat să vândă droguri şi etnobotanice

La începutul acestei veri, procurorii din cadrul DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava şi poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul BCCO Suceava, beneficiind de suportul tehnic al Serviciului Operaţiuni Speciale Suceava, începând cu luna aprilie 2017 au documentat activităţile infracţionale privind procurarea de droguri de risc şi mare risc precum şi de alte substanţe interzise prin sistemul informatic „dark-net”, pe care, ulterior le puneau în vânzare consumatorilor de pe raza municipiului Rădăuţi, dar şi din împrejurimi.

În urma cercetărilor făcute a rezultat că suspectul Iosif Marian Grijincu a pus la punct o schemă infracţională care să-i permită derularea de activităţi de traficare de droguri de risc şi mare risc precum şi de substanţe cu efecte psihoactive destinate comercializării lor către diverşi clienţi prin intermediari de încredere, cu scopul obţinerii a unor importante beneficii financiare.

sursa Adevarul.ro

Lasă un răspuns

Top