You are here
Home > Actualitate > Horoscop, miercuri, 13 decembrie 2017. Peștii văd dincolo de aparențe și devin conștienți de rolul lor în grupul din care fac parte
loading...

Horoscop, miercuri, 13 decembrie 2017. Peștii văd dincolo de aparențe și devin conștienți de rolul lor în grupul din care fac parte

HOROSCOP 13 DECEMBRIE 2017. Conjunctia Soare-Mercur confera tuturor mai multa perseverenta si un plus de incredere in fortele proprii. Este un moment prielnic pentru a va lua inima-n dinti si a trece la treaba. Incercati sa puneti in practica tot

Horoscop 13 decembrie 2017. Previziuni detaliate pentru toate zodiile. Care sunt zodiile care vor avea parte de surprize neplăcute.

Horoscop 13 decembrie 2017 – Berbec

Este o zi în care ai parte de sprijin pentru a schimba anumite decizii, pentru a te răzgândi în legătură cu anumite situații și oameni din trecutul recent.

Horoscop 13 decembrie 2017 – Taur

Ai multe avantaje astăzi, în primul rând, ocazia de a face un pic de ordine în dorințele și intențiile pe care le-ai strâns, ca să știi pe ce te vei concentra de acum înainte, fiindcă nu poți pe toate…

Horoscop 13 decembrie 2017 – Gemeni

Partenerii de cursă lungă pot funcționa astăzi ca o adevărată sursă de inspirație pentru tine. Vei reuși să clarifici multe dintre neînțelegerile care vă complică relația.

Horoscop 13 decembrie 2017 – Rac

Poți face schimbări inteligente la serviciu, schimbări care vor conduce nu numai la rezultate mai bune, obținute mai ușor, ci și la protejarea stării tale de sănătate.

Horoscop 13 decembrie 2017 – Leu

Pasiunile tale sunt astăzi cea mai bună cale de a-ți recăpăta buna dispoziție și de a imprima o direcție pozitivă gândurilor tale, uitând de nemulțumiri.

Horoscop 13 decembrie 2017 – Fecioară

Ai șansa de a ajunge la o înțelegere cu membrii familiei, mai apropiați sau mai îndepărtați, în așa fel încât să puteți depune eforturi comune pentru binele tuturor.

Horoscop 13 decembrie 2017 – Balanță

De la cei din anturajul apropiat pot veni informații de mare preț sau sfaturi spuse în glumă, dar foarte adevărate. Este indicat să fii atent la tot ce se petrece sub ochii tăi, ai de învățat!

Horoscop 13 decembrie 2017 – Scorpion

Iei decizia, îndelung amânată, de a-ți proteja resursele de orice fel, mai ales pe cele financiare, față de orice exagerare, inclusiv din partea ta.

Horoscop 13 decembrie 2017 – Săgetător

Faci curățenie în propria viață cu o eficiență de zile mari. Deciziile cele mai sincere, cele care răspund unei nevoi a sufletului, sunt de lungă durată.

Horoscop 13 decembrie 2017 – Capricorn

Îți scapă multe dintre cele de care ai avea nevoie pentru a ajunge la concluzii corecte despre oameni și situații, mai ales cele care nu îți convin.

Horoscop 13 decembrie 2017 – Vărsător

Îți vine inima la loc în privința unor prieteni, dar se clarifică și problemele pe care ți le-au creat alții, așa că vei duce la bun sfârșit procesul de selecție început de mult timp.

Horoscop 13 decembrie 2017 – Pești

Ești conștient de locul și rolul tău în grupul din care faci parte. Ești capabil să vezi dincolo de aparențe și dincolo de gălăgia pe care o fac unii apropiați.

Lasă un răspuns

Top