You are here
Home > Actualitate > Mesaje transmise LIVE ceiminalei Serban Magdalena, Dupa ce au apărut primele rezultate ale necropsiei victimei criminalei de la metrou! ”Tânăra a suferit leziuni puternice craniene și faciale, incompatibile cu viața”
loading...

Mesaje transmise LIVE ceiminalei Serban Magdalena, Dupa ce au apărut primele rezultate ale necropsiei victimei criminalei de la metrou! ”Tânăra a suferit leziuni puternice craniene și faciale, incompatibile cu viața”

Au apărut primele rezultate ale necropsiei victimei criminalei de la metrou. Medicii legiști au stabilit că tânără de 25 de ani, pe nume Alina Ionela Ciucu, care a fost împinsă pe linia de tren, la stația Dristor I, a murit din cauza leziunilor craniene și faciale puternice suferite după ce a fost lovită de garnitura de tren, potrivit Libertatea.ro, care citează surse de la Institutul Național de Medicină Legală.

Medicii legiști au primele rezultate ale necropsiei tinerei în vârstă de 25 de ani care a murit la metrou, după ce a fost împinsă pe linie de Magdalena Șerban. Acestea vor fi trimise procurorilor Parchetului Tribunalului București și ofițerilor de la Serviciul Omoruri, care anchetează crima de la stația de metrou Dristor 1. Medicii au prelevat probe pentru analize de laborator, rezultatele acestora urmând să fie trimise anchetatorilor și adăugate la dosarul cauzei.

”Tânăra a suferit leziuni puternice craniene și faciale, incompatibile cu viața”, au spus, pentru Libertatea, sursele citate.

Criminala a fost reținută
Mama și mătușa fetei, care locuiesc într-un sat din județul Dolj, au plecat spre București, pentru ridicarea de la Institutul de Medicină Legală a trupului neînsuflețit al tinerei.

Alina Ionela Ciucu a murit marți, după ce a fost împinsă în fața metroului de Magdalena Șerban, în vârstă de 36 de ani. Anterior, atacatoarea a încercat un gest similar asupra unei alte tinere, de 20 de ani, care a reușit să scape. Din păcate, fata de 25 de ani a murit sub privirile șocate ale celor din jur.

Criminala a fost reținută de oamenii legii pentru 24 de ore, urmând să fie dusă în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. Magdalena Şerban va fi expertizată psihiatric pentru a vedea dacă avea discernământ în momentul în care a împins-o pe fata de 25 de ani în faţa metroului. Scrie : Libertatea.ro

Uite aici ce mersaje de amenintare posta Criminala pe contul de facebook posta amenintari si la Armata Romaniei!

Profilul si mesaje transmise Live de romani pe contul ei ->>> Serban Magdalena

Lasă un răspuns

Top