You are here
Home > Actualitate > Shakira are probleme de sănătate mai mari decât se știa! Jurnalistii dau de înțeles că artista ar suferi de cancer
loading...

Shakira are probleme de sănătate mai mari decât se știa! Jurnalistii dau de înțeles că artista ar suferi de cancer

După ce ziarul spaniol „El Pais” a dezvăluit că artista a mers săptămâna trecută, la Boston, SUA, pentru a căuta cel mai bun chirurg din cauza unei hemoragii la corzile vocale, publicațiile din Peninsula iberică fac noi dezvăluiri și dau de înțeles că artista ar suferi de cancer.

Publicația El Colombiano susține că medicul Steven Marc Zeitels, directorul Centrului de chirurgie a laringelui și de reabilitare vocală de la spitalul general Massachusetts, este specializat în îndepărtarea displaziei precanceroase a corzilor vocale.

El a fost cel care l-a operat și l-a tratat și pe cântărețul britanic Roger Daltrey, membru fondator al formației „The Who”, chiar înainte ca acesta să apară în finala Super Bowl în 2010. Din acest motiv Steven a fost supranumit „Doctorul vocii”, iar pe mâna lui au ajuns și alte staruri, precum Steven Tyler, Christina Perri , Lionel Richie, Adele și Sam Smith. De aceea, se pare că și Shakira va avea nevoie de operație.

Problemele emoționale au îmbolnăvit-o
Shakira a fost pe 29 noiembrie cu avionul ei privat la Boston, însoțită de fratele ei, Tonino Mebarak, unde a avut o întâlnire cu celebrul medic. „Din păcate, hemoragia nu s-a oprit încă și coșmarul meu continuă. Duc o luptă foarte grea pentru recuperare”, a spus Shakira, deși inițial nu credea că e ceva așa grav.

Coșmarul a început pentru Shakira pe 14 noiembrie, când ea a anunțat că este nevoită să-și anuleze turneul „El Dorado”, primul din ultimii șase ani, din cauza unor probleme de sănătate.

După anunț, Shakira s-a refugiat în casa ei din Barcelona, Spania, unde este tratată de specialiști de la clinica Teknon.

Gurile rele susțin că și problemele emoționale ar fi dus la apariția acestei afecțiuni. Zvonurile privind o criză în mariajul Shakirei cu Gerard Piqué,au consumat-o foarte mult pe artistă. În urmă cu câteva săptămâni, ei au fost surprinși certându-se într-un restaurant și s-a spus că cei doi nu ar mai locui împreună, însă un purtător de cuvânt al Shakirei a negat toate afirmațiile și a precizat că artista și celebrul fotbalist formează un cuplu fericit și nu s-a schimbat nimic între ei.

Lasă un răspuns

Top