You are here
Home > Actualitate > Sarbatoare mare in familia Gabrielei Cristea! Vedeta este in culmea fericirii. Au dat vestea in prag de Craciun
loading...

Sarbatoare mare in familia Gabrielei Cristea! Vedeta este in culmea fericirii. Au dat vestea in prag de Craciun

Azi, fiica Gabrielei Cristea implineste trei luni asa ca, in familia indragitei prezentatoare este motiv de sarbatoare.

Pe 23 septembrie, Gabi Cristea devenea mamica unei fetite superbe. Vedeta a nascut atunci cu cateva zile mai devreme, insa venirea pe lume a micutei Victoria i-a schimbat radical viata.

Din acel moment, vedeta si-a canalizat intreaga atentie catre fetita si nu a mai interesat-o nimic altceva. “A stat zi si noapte cu Victoria! S-a ocupat de bebelusa ca nimeni alta. O mama model!”, au dezvaluit persoane din familie.

Cum era de asteptat Gabi a tinut cont de toate zilele importante din viata micutei si, fireste, le-a sarbatorit cum se cuvine. Totusi, astazi, cand Victoria implineste trei luni, aniversarea va fi facuta mai cu fast!

Din acel moment, vedeta si-a canalizat intreaga atentie catre fetita si nu a mai interesat-o nimic altceva. “A stat zi si noapte cu Victoria! S-a ocupat de bebelusa ca nimeni alta. O mama model!”, au dezvaluit persoane din familie.

Cum era de asteptat Gabi a tinut cont de toate zilele importante din viata micutei si, fireste, le-a sarbatorit cum se cuvine. Totusi, astazi, cand Victoria implineste trei luni, aniversarea va fi facuta mai cu fast! Astfel, acasa, la vila din Corbeanca, sunt invitati prietenii apropiati, printre care Madalin Ionescu si Cristina Siscanu, dar si bunicii, parintii adoptivi ai vedetei, Paula si Gelu Craciunescu, si socrii vedetei, care vin special de la Brasov, dar si alte persoane apropiate cuplului!

Gabi si Tavi au pregatit un tortulet special pentru fiica lor, in timp ce la bradut, au pus jucarii si hainute cumparate cu multa dragoste. “E o zi de poveste, caci odata cu aniversarea Victoriei si va sarbatori si Ajunul”, au povestit persoane de la fata locului!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se pregătesc de Crăciun.Artistul a vorbit și despre botezul fetiței care va avea loc în luna aprilie a anului viitor. Mai mult, soția lui va reveni în curând pe micile ecrane.

Viața celor doi s-a schimbat total de când au devenit părinți, iar acesta este primul Crăciun alături de micuța Victoria.

„Avem doi brazi, unul micuţ pentru fetiţă care e făcut de o săptămâna, cel mic nu e natural, dar are o instalaţie frumoasă, are o temă roz, e foarte frumos. Şi unul mare, natural. Mâine îl împodobim, azi nu am reuşit. Casa în mare e terminată. De mâine ne relaxăm, vin câţiva prieteni la noi.

De Crăciun stăm acasă cu familia. Când e la Gabriela în braţe seamănă cu mine, când e la mine în braţe seamănă cu Gabriela, aşa mi-a spus cineva. Acum fetiţa arată că ne recunoaşte. Avem şi rochiţă de Crăciun acum, are de fapt mai multe, o să fim haioşi. Petrecem Crăciunul în trei şi e minunat.

Gabriela nu a terminat treaba. Mâncarea nu e terminată, va face sarmale. Din ianuarie, vorbim şi de serviciu. Ea e pregătită de întâlnirea cu fanii, e ok, se poate şi mai bine, a ţinut o cură, e în parametri, dar mai e de lucrat. Nu mai alăptează. În aprile va fi şi botezul, vrem un botez mare, să vină toată familia, toţi prietenii. Poate vom organiza şi un concurs, să vină cel mai bun fan.” a povestit Tavi Clonda la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Top