You are here
Home > Actualitate > Inca un divort in showbiz! Cornelia Catanga ii spune adio lui Aurel Padureanu: “Asa nu mai putem continua”
loading...

Inca un divort in showbiz! Cornelia Catanga ii spune adio lui Aurel Padureanu: “Asa nu mai putem continua”

Cornelia Catanga a ajuns la limita rabdarii si e decisa sa ii spuna adio lui Aurel Padureanu.

Cantareata de muzica de petrecere il acuza pe sotul ei ca vrea sa plece in America pentru a fi cu o alta femeie. Aurel Padureanu a recunoscut si el ca are mari probleme in casnicie.

“Aşa nu mai putem continua. El vrea să plece în America, mi-a spus că vrea să fie lângă Alexandru, însă eu cred că motivul este altul şi el vrea să plece acolo ca să fie împreună cu o iubită de-ale lui, o femeie cu care a avut o relaţie mai demult”, a declarat Cornelia Catanga pentru cancan.ro.

”Există discuţii cu soţia mea, care nu acceptă să plec în America pentru a fi alături de fiul nostru. Alexandru a fost acceptat să studieze pianul la renumita Juilliard School din New York. El este unul dintre cei mai mari pianişti de jazz ai României, dar aici nu este recunoscut la adevărata lui valoare, aşa că am decis să plecăm acolo unde este primit cu braţele deschise.

Cornelia se opune plecării susţinând că aş vrea, de fapt, să mă reîntâlnesc cu o veche iubită. Eu vreau doar binele copilului, iar poveştile din trecut au rămas în trecut!”, a spus si Aurel Padureanu.

Cornelia Catanga, numită de mulţi “Împărăteasa muzicii lăutăreşti”, a primit în ultimele luni lovituri crunte! Întâi s-a stins din viaţă buna ei prietenă, Ileana Ciuculete, apoi fiul ei a fost nevoit să anuleze nunta, fiind trădat de tânăra care îi cucerise inima, iar acum a fost executată silit de bancă, rămânând fără locuinţă.

Vedeta a primit recent o veste îngrozitoare, care a şocat pe toată familia, unchiul dânsei a făcut accident vascular şi se află într-o stare delicată. Din cauza acestei lovituri, cântăreaţa a fost nevoită să îşi amâne toate evenimentele pentru a fi alături de familie.

“Nimeni nu ştia asta, dar după ce a murit mama, tot ce aveam eu mai drag pe lume, am vrut să mă sinucid. Singurul om care a reuşit să mă pună pe picioare este cel care mi-a devenit soţ, Aurel Pădureanu. La o perioadă după ce mi-am revenit, am rămas însărcinată cu Alexandru! Ce mi-a luat Dumnezeu, apoi mi-a dat un alt dar înapoi”, spunea Cornelia Catanga.

“Eu eram decis să o cer de soţie, aveam inelul pregătit! Chiar dacă au fost doar trei luni de relaţie, simţeam că ea este aleasa inimii mele, dar am aflat că era împreună şi cu altcineva. Aşa că nu am mai putut continua mai departe povestea cu fata respectivă. Mama nu a văzut-o faţă în faţă, doar pe Facebook”, a povestit Alexandru, fiul Corneliei Catanga.

Lasă un răspuns

Top