You are here
Home > Actualitate > Un apropiat al cuplului Anda şi Bogdan Maleon, declaraţii sfâşietoare: „Sufletul îmi este împietrit şi răvăşit”
loading...

Un apropiat al cuplului Anda şi Bogdan Maleon, declaraţii sfâşietoare: „Sufletul îmi este împietrit şi răvăşit”

Unul dintre apropiaţii soţilor Anda şi Bogdan Maleon, care şi-au pus capăt zilelor în prima zi de Crăciun, a făcut mărturisiri dureroase. Atât rudele, cât şi prietenii care îi cunoşteau de-o viaţă pe cei doi nu îşi revin din şoc, după ce au aflat de gestul extrem la care au recurs cei doi.

Citeşte şi: Coincidenţa macabră în cazul dublei sinucideri din Iaşi! Mărturisiri înfiorătoare: „Scrisori în care să explice gestul, pentru că…”

Fostul subprefect Bogdan Albălaşi a declarat că a fost colegul de bancă al soţului Andei Maleon. Cei doi au stat în aceeaşi bancă în anii de liceu, iar timpul i-a apropiat şi mai mult. Astfel, ajunşi la vârsta maturităţii ei erau buni prieteni şi se vedeau des.

Bogdan Albălaşi a dezvăluit că cei doi soţi, care au fost găsiţi spânzuraţi de o rudă, aveau multe realizări şi că aveau o căsnicie fericită.

„Am primit cu mare durere in suflet vestea trecerii în nefiinţă a fostului meu coleg de banca din anii liceului, Bogdan Petru Maleon. Sufletul îmi este împietrit şi răvăşit la aflarea cumplitei vesti. Am fost prieteni foarte apropiaţi inca din anul 1990. Era un om de o înaltă ţinută intelectuală şi morală, un exemplu de eleganta pentru toti cei care l-am cunoscut. E greu să vorbesc la trecut despre Anda si Bogdan. Era o familie fericită, împlinită din toate punctele de vedere, cu multe realizari, se iubeau si se respectau. Sunt copleşit de durere!

Dumnezeu Sa-i ierte!”, a mărturisit Bogdan Albălaşi, fostul subprefect.

Anda Elena Maleon era manager de proiect pentru diverse investiţii pe fonduri structurale. Soţul femeii, Bogdan Petru Maleon, era foarte cunoscut în „Capitala Moldovei”. Potrivit CV-ului acestuia, din 2015, era prof. univ. dr. la Facultatea de Istorie din cadrul Universităţii „Al. I. Cuza”. În acelaşi an a fost numit director al Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” din Iaşi.

Lasă un răspuns

Top