You are here
Home > Actualitate > Miere cu curcumă: cel mai eficient antibiotic pe care nici măcar medicii nu îl pot explica
loading...

Miere cu curcumă: cel mai eficient antibiotic pe care nici măcar medicii nu îl pot explica

Ori de câte ori ne simțim rău, medicii ne prescriu antibiotice, de parcă ar fi singura soluție pe care o avem. Mulți oameni se bazează pe aceste antibiotice, fără să se gândească că un sistem imunitar sănătos este tot ce au nevoie atunci când vine vorba de tratarea bolilor și a infecțiilor comune. Cum să vă măriti imunitatea? Ei bine, pentru asta avem miere și turmeric!

Lăudat pentru multele sale beneficii, turmericul este frecvent utilizat în alimentație, medicină și îngrijirea pielii.

Turmericul conține uleiuri esențiale și curcumină. Acest polifenol funcționează cel mai bine atunci când este combinat cu alți antioxidanți naturali, inclusiv carotenoide, flavonoide și curcuminoide. Acest condiment auriu este o sursă excelentă de proteine, rășini și vitaminele C și E. De mult timp, Turmericul a fost utilizat în medicina chineză și ayurvedică pentru tratarea inflamației, hematuriei, flatulenței, dificultăților menstruale, icterului, colicilor și hemoragiei.

Incercati această rețetă incredibilă! Aceasta este unul dintre cele mai eficiente antibiotice!
Turmeric infuzat în miere

Ingrediente necesare:

¼ ceașcă de miere crudă
1 linguriță de curcumă sau turmeric – puteți folosi, de asemenea, curcumă proaspătă.

Preparare:

Într-un vas mic de sticlă sau recipient care are un capac, adăugați mierea. Apoi, adăugați turmericul. Așa cum am spus înainte, puteți folosi și curcumă proaspătă. Îndepărtați-o și răzuiți-o cu grijă. Veți avea nevoie de 3 ori cantitatea de curcumă proaspătă. Asigurați-vă că se amestecă bine. Păstrați-le la temperatura camerei. Înainte de a folosi acest remediu, amestecați-l bine de fiecare dată.

Se consumă câte o linguriță de 2 ori pe zi, timp de 3 zile. Se poate consuma ca atare sau pentru rezultate mai bune,se adaugă o linguriță la o cană de ceai.

*Conținutul acestui articol este doar pentru informare și nu se dorește a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Lasă un răspuns

Top