You are here
Home > Actualitate > A castigat la loto, dar nu se poate bucura de premiul cel mare. De ce
loading...

A castigat la loto, dar nu se poate bucura de premiul cel mare. De ce

A castigat la loto, dar nu se poate bucura de premiul cel mare. Este cazul unui barbat care a ramas recent vaduv. Amo Riselli are 50 de ani si recent a castigat premiul cel mare la loto. Acesta a castigat, cu un singur bilet, suma de 24,5 milioane de lire sterline. Barbatul este vaduv din 2013 si are 5 fete.

Amo Riselli a castigat 24,5 milioane de lire sterline la loto. Barbatul a nimerit doar 5 numere si speciala. Amo a marturisit ca isi cumpara saptamanal cate 2 bilete. Un bilet cu cele trei variante completate pentru fiecare extragere, informeaza gloucestershirelive.co.uk.

Cand s-a dus cu biletele, angajata i le-a verificat la masinaria loto. Aceasta a inceput sa sune. Femeia i-a spus lui Amo ca a castigat si ca ar trebui sa se duca la Camelot pentru a vedea suma exacta.

Imediat, Amo s-a dus vizavi unde sora lui are un salon de infrumusetare. I-a spus ca a castigat la loto, dar ca nu stie suma exacta. Amo se gandea ca, cu 5 numere, ar primi 240.000 de lire. Surpriza lui a fost uriasa!

„Incerc sa imi verific biletele la loto de fiecare data in acelasi magazin. Chiar i-am spus vanzatoare ca, intr-o buna zi, aceasta masinarie o sa urle pentru ca am castigat potul cel mare. Nu imi vine sa cred ca, ce am zis, s-a adeverit pentru mine!

Apoi l-am sunat pe fratele meu, Marco. Tremuram ca o frunza. I-am spus ca am castigat 240.000 de lire. El mi-a spus ca nu intelege cum de am castigat banii astia pentru ca suma asta nu a fost precizata. M-a intrebat ce numere am si apoi mi-a spus ca am castigat potul cel mare”, a marturisit Amo.

Din nefericire, barbatul nu se va putea bucura cum trebuie de premiul cel mare. Amo e vaduv din 2013 si nu are o partenera de viata. Barbatul va ramane in orasul in care locuieste in prezent si va cumpara o casa mai mare.

Acolo vrea ca familia lui sa locuiasca sau macar sa vina mai des in vizita. Donna, sotia lui, a murit de un atac de cord in urma cu 4 ani.

Lasă un răspuns

Top