You are here
Home > Actualitate > Mărturii exclusive. Împarte celula cu 10 deţinuţi şi… Ce se întâmplă în penitenciar cu milionarul prins în timp ce încerca să fugă din România
loading...

Mărturii exclusive. Împarte celula cu 10 deţinuţi şi… Ce se întâmplă în penitenciar cu milionarul prins în timp ce încerca să fugă din România

In premiera vă prezintă, în exclusivitate, ce se întâmplă în penitenciar cu milionarul prins în timp ce încerca să fugă din România. Ioan Neculaie a început, deja, să muncească, şi a fost repartizat într-o cameră în care se mai află zece persoane. Nu va solicita nicio permisie, dar la finalul lunii aprilie poate spera că va fi eliberat.

Ioan Neculaie a dispărut de la domiciliu, imediat după ce a aflat că a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare. La doar câteva ore distanţă, milionarul a fost depistat la punctul de trecere a frontierei Giurgiu, în timp ce încerca să treacă graniţa. A ajuns în arestul Poliţiei Braşov şi, ulterior, la închisoare. În prezent, omul de afaceri îşi ispăşeşte pedeapsa la Penitenciarul Codlea noteaza cancan.ro

Ioan Neculaie este hotărât, însă, să petreacă, după gratii, cât mai puţin timp posibil. A început munca pentru a reuşi să scape de cât mai multe zile din pedeapsă şi nu se gândeşte, sub nicio formă, să înainteze vreo cerere de permisie. Împarte celula cu 10 deţinuţi şi abia după data de 18 aprilie poate fi propus pentru a fi eliberat condiţionat din închisoare.

“În prezent, domnul Neculaie este încarcerat la Penitenciarul Codlea. Condiţiile sunt ca în toate închisorile. Nicăieri nu miroase a parfum de tei. Stă într-o cameră în care sunt zece oameni. Nu a avut nicio permisie şi nu se pune problema de aşa ceva. Şi, probabil, nu vom apela la astfel de cereri pentru că dânsul iese, acum, la muncă. Cu cât lucrezi, cu atât poţi câştiga mai multe zile din pedeapsă. Dacă te duci în permisie, nu munceşti. Scopul lui e să ajungă la o eliberare cât mai rapidă cu putinţă, nu să se ducă acasă, după care să revină în penitenciar. După 18 aprilie, situaţia dânsului va fi analizată de comisia de eliberări condiţionate din cadrul penitenciarului. Dar, indiferent de ce decide comisia, totul depinde de judecător. Lucrează opt ore pe zi, program normal. Unii lucrează la bucătărie, alţii la centrala termică, alţi mătură. Sunt situaţii în care se iese la muncă în afara penitenciarului, unde sunt contracte cu agenţii economici. Acolo nu e un job fix. Azi poţi fi la bucătărie, mâine la măturat, poimâine la săpat şanţuri. Nu te pun unde vrei tu”, a spus, pentru CANCAN.RO, Vladimir Ciolacu, avocatul lui Ioan Neculaie.

Vladimir Ciolacu a anunţat că va merge inclusiv până la CEDO, în speranţa că, într-un final, se va demonstra că Ioan Neculaie a fost condamnat fără să se respecte anumite proceduri. Procesul va fi, însă, unul de durată, iar o sentinţă va fi dată după ce milionarul îşi va ispăşi pedeapsa.

“Mai sunt căi de atac, bineînţeles. Deocamdată, aşteptăm motivarea deciziei Curţii de Apel, care încă nu a venit. Apoi avem două chestiuni de făcut. Recurs în Casaţie, la Înalta Curte, şi o plângere la CEDO, pentru că este un caz special. Am avut o soluţie de achitare la Fond şi, ulterior, s-a dispus condamnarea la Apel. CEDO a zis că nu se poate dispune condamnarea în calea de atac, după ce ai dat o soluţie de achitare la fond, fără să readministrezi probatoriul de la fond. Şi în cauza noastră toate probele au fost respinse. Deci exact ce spune CEDO să nu facem, asta s-a întâmplat. Din pricina asta, sută la sută vom avea o condamnare a României la CEDO. Şi va veni după ce domnul Neculaie va fi eliberat. Pentru că acolo durează trei, patru ani. Pentru că acolo sunt sute de mii de cazuri din toată Europa. Acolo e o ordine, nu te bagă nimeni în faţă. Cu siguranţă vom ajunge la CEDO. Unde vom caştiga sută la sută, pe baza precedentelor judiciare care există”, a adăugat Vladimir Ciolacu, pentru sursa citata

Condamnat din cauza unei crize de nervi

Ioan Neculaie a fost condamnat, pe 23 noiembrie 2017, la şase luni de închisoare cu executare, după ce a fost găsit vinovat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. La această sentinţă, s-a adăugat un an şi şase luni primiţi cu suspendare într-o altă condamnare. La începutul anului 2015, milionarul a deschis focul cu o armă de vânătoare după ce a făcut o criză de nervi pentru că unul dintre angajaţii săi nu a observat că maşina sa, un Jeep superb, avea pană la o roată. Omul de afaceri a început să ţipe la angajatul său, a scos arma şi a tras şi în celelalte trei roţi care erau în regulă. Vecinii au auzit împuşcăturile şi au chemat poliţia, care a venit rapid la faţa locului. La scurt timp, pe numele lui Ioan Neculaie s-a deschis dosar penal.

Placut de fete, Ioan Neculaie era vorbit de rau de ceilalti clienti din dosarul de proxenetism: “A stricat piata!”

Ioan Neculaie si-a atras oprobriul celorlalti clienti din dosarul de proxenetism in care sunt implicate mai mult fete din showbiz. Astfel, atunci cand venea vorba de placerile sale, omul de afaceri nu avea arici la portofel.

Numele milionarului Ioan Neculaie a aparut in stenogramele din dosarul de proxenetism in care sunt implicate mai multe fete din showbiz, nume cunoscute, cum ar fi Daniela Crudu, Simona Trasca sau Diana Guresoaie. Conform discutiilor telefonice inregistrate de procurori, patronul echipei FC Brasov le chema pe fete la locuinta sa de la intrarea in orasul de sub Tampa, acolo unde se desfasurau intalnirile, asta dupa o selectie amanuntita.

Ioan Neculaie a trezit nemultumirea altor doritori de senzatii tari, cei care se plang ca acesta a stricat preturile

“A stricat piata”
Astfel, Neculaie ar fi devenit principalul client al fetelor, mai ales ca, conform acelorasi interceptari, acesta parea destul de generos. Le platea transportul sau, in functie de caz il asigura, uneori chiar cu elicopterul lui. Acest lucru nu a fost pe placul altor doritori de senzatii tari, cei care vedeau in Neculaie un adevarat rival cand venea vorba de serviiciile fetelor.

In 2012, paparazzii CANCAN.ro au filmat masina Crudutei in fata casei lui Ioan Neculaie

Sursele CANCAN.ro spun ca brasoveanul si-a atras antipatia celorlalti clienti, asta pentru ca a stricat preturile. “Le-a luat masini, le facea cadouri si le mai si dadea bani cand aveau nevoie, iar ele s-au smecherit”, a spus un personaj care a auzit discutiile pe aceasta tema.

Daniela Crudu si afaceristul din Brasov au avut o relatie de cateva luni

Cum arata „cuibusorul de nebunii” al Ioan Neculaie, locul prin care s-au perindat multe dintre fetele din showbiz audiate in dosarul de proxenetism! Milionarului ii placea sa se dsitreze cu domnisoarele in intimitatea resedintei sale.

Numele milionarului Ioan Neculaie a aparut in stenogramele din dosarul de proxenetism in care sunt implicate mai multe fete din showbiz, nume cunoscute, cum ar fi Daniela Crudu, Simona Trasca sau Diana Guresoaie. Imediat au aparut mai multe detalii despre felul in care cel poreclit Casanova de Brasov le trata pe fete, suna pentru a-i fi aduse acestea, plus alte picanterii din intimitatea patronului de la echipa FC Brasov.

asa lui Ioan Neculaie este situata la intrarea in Brasov
Astfel, CANCAN.ro a aflat ca Neculaie avea o placere, mai bine spus un fetis, si-i placea sa le astepte pe domnisoare in pielea goala. Interesant este ca multe dintre intalniri aveau loc in residinta acestuia. Cuibusorul de nebunii al omului de afaceri se afla la intrarea in orasul de sub Tampa si se intinde pe hectare intregi, intr-o zona cu un peisaj superb. Vila este impozanta, are heliport, iar in 2012, un teren de 6 hectare, gard in gard cu proprietatea lui Neculaie, era scos la vanzare pentru 7 milioane de euro.

Prefera intimitatea casei sale

“Lui Neculaie ii placea sa organizeze petreceri la resedinta sa. Acolo veneau fetele, nu dorea sa se intalneasca in alte locuri”, a spus o persoana care stia de placerile boss-ului brasovean. In 2012, paparazzii CANCAN.ro au filmat masina Crudutei in fata casei lui Ioan Neculaie

Declaratia sursei CANCAN.ro este certificata de mai multe fotografii obtinute in trecut de paparazzii nostri, cei care, in trecut, au surprins-o pe Danilea Crudu, una dintre preferatele sefului “stegarilor”, in timp ce aceasta intra pe poarta domeniul lui Ioan Neculaie.

Ioan Neculaie detine un domeniu impozant
Mai mult, Cruduta s-a fotografiat si in elicopterul milionarului, aeronava care, conform surselor, se pare ca a dus multe fete la Brasov. Chiar in stenograme, fetele vorbeau de decontul pentru transportul, dus-intors, Bucuresti- Brasov, bani care intrau in onorariul achitat de Neculaie.

Daniela Crudu a mers la Brasov si cu elicopterul lui Ioan Neculaie
Joia trecuta, 65 de fete au fost audiate la Sectia 19 din Capitala, intr-un dosar de proxenetism in care apar si numele mai multor oameni de afaceri din Romania. 6 fete au primit mandat de retinere, insa au fost eliberate dupa 24 de ore, inas trei dintre ele sunt cercetate penal.

Lasă un răspuns

Top