You are here
Home > Actualitate > Marcel Toader, mesaj pentru Tavi Clonda: “Atat ii spun! Gabriela este…”
loading...

Marcel Toader, mesaj pentru Tavi Clonda: “Atat ii spun! Gabriela este…”

“Atat ii spun…”. Marcel Toader , mesaj pentru Tavi Clonda

S-a speculat mult in legatura cu faptul ca Marcel Toader are un dinte impotriva Gabrielei Cristea, fosta lui sotie, insa afaceristul nu a vorbit despre asta. Acum, sotul Mariei Constantin spune ce se intampla si cum stau lucrurile.

Marcel Toader a declarat ca nu are resentimente fata de fosta sotie sau de Tavi Clonda, cel cu care s-a recasatorit. ”Doamne fereste, nici vorba de asa ceva! Eu cu Gabi nu am nimic de impartit, nu am resentimente fata de ea. Am fost casatoriti, am vrut sa fim o familie, nu a mers si ne-am despartit. Nu am nimic cu Gabi, nu-i port ranchiuna, nu am de ce”, spune Marcel Toader.

Afaceristul a avut si un mesaj pentru Gabi Cristea si Tavi Clonda.”Atat ii spun lui Tavi: sa aiba mult noroc in viata, sa se bucure de sotie, ii doresc sa apara si copiii. Si Gabrielei la fel, multa sanatate si cat mai multe impliniri pe plan personal, dar si profesional. Eu daca ma intalnesc cu ei ii salut, dau noroc cu Tavi, n-am vreo problema. Gabriela este cea rece, ea ma evita”, a mai declarat fostul sot Mariei Constantin.

Marcel Toader îi simte lipsa Mariei Constantin? „Îmi e dor de zilele senine din viața mea”

A doua partea a anului 2017 a fost unul destul de zbuciumat pentru Marcel Toader. Despărțirea de Maria Constantin a fost cea mai grea lovitură pentru afacerist, dar cum lucrurilor nu vor mai fi niciodată ca înainte, fostul rugbist nu poate decât să privească în viitor și să-și canalizeze atenția asupra persoanelor dragi care i-au rămas în jur.

Marcel Toader a împlinit 55 de ani pe 4 ianuarie. Invitat la o emisiune de la Antena Stars, afaceristul a dezvăluit ce planuri are pentru noul an, dar, din cele spuse, reiese că îi cam duce dorul Mariei Constantin, chiar dacă nici măcar nu i-a mai pronunțat numele:

„Mă găsește anul liniștit și împăcat cu mine. Lângă mine, în stânga și în dreapta, sunt oameni foarte importanți. nu pot să le dau numele. Mi-am propus să am grijă de băiatul și de mama mea. Îmi e dor de zilele senine din viața mea. Acum un an eram căsătorit, dar acum nu mai sunt. Am fost într-o căsătorie ratată”, a mărturisit Marcel Toader la antena Stars.

Motivul pentru care Gabriela Cristea a amânat botezul fiicei sale

Gabriela Cristea a devenit mamă cu aproape trei luni în urmă, iar toți apropiații așteaptă momentul în care fetița acesteia va fi creștinată. Din păcate, prezentatoarea a luat decizia de a amâna botezul fiicei sale după ce a analizat, ca o mama atentă și iubitoare, toate posibilitățile.

Gabriela Cristea a decis să amâne botezul micuței Victoria pentru că în această perioadă a anului este mult prea frig afară și nu dorește să o expună vremii potrivnice. „Dacă apropiaţii se aşteptau la o petrecere la finele anului, Gabi a vrut altceva. Ea s-a gândit că este foarte frig în această perioadă, aşa că, ideal ar fi ca botezul să se ţină în aprilie, atunci când vremea va fi una mai prielnică, în plus, îşi va finaliza şi vila de la Corbeanca! În atari condiţii, va putea sărbători ambele evenimente şi, de ce nu, va lua în calcul să îşi facă şi nunta la biserică, dar acest lucru nu este încă bătut în cuie”, au povestit niște prieteni ai vedetei, potrivit cancan.ro.

Fetița Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda va avea nu unul, ci trei nume. Cel care a dezvăluit numele pe care îl va purta micuța a fost nimeni altul decât Tavi atunci când se afla în fața maternității, la scurt timp după nașterea fiicei sale. ”Bella Victoria Margot Clonda. Margot l-a ales Gabriela, de la bunica mea, Margareta. La victorie ne-am gândit. Cum să spun eu, nu că ne-am chinuit, dar am tot luptat şi a venit şi Victoria. Şi chiar aici în Piaţa Victoriei, mi se pare fascinant”, a mărturisit Tavi Clonda în acel moment.

Gabriela a avut de depășit multe obstacole până a rămâne însărcinată, încercând diverse tratamente costisitoare care nu dădeau roadă și supunându-se la mai multe inseminări artificiale. Din fericire, fix atunci când se pregătea să renunțe la visul de a deveni mămică, a aflat că este însăcinată cu Victoria.

Lasă un răspuns

Top