You are here
Home > Actualitate > Răsturnare de situaţie în cazul pedofilului! Vecinii fac declaraţii şocante: “Nu suporta copiii, îi gonea mereu din faţa blocului“
loading...

Răsturnare de situaţie în cazul pedofilului! Vecinii fac declaraţii şocante: “Nu suporta copiii, îi gonea mereu din faţa blocului“

Pedofilul care a agresat, vineri dimineaţă, doi copii în lift, într-un bloc din Bucureşti a fost prins de poliţişti. Bărbatul, care lucra în cadrul Brigăzii Rutiere, şi-a recunoscut faptele şi a fost reţinut pentru 24 de ore.

Vecinii bărbatului susţin că nu suporta copiii, de fiecare dată îi gonea din faţa blocului şi a avut mai multe certuri cu diferiţi părinţi, din această cauză. “Nu suporta copii, era o fire mai tăcută./ Ca vecin, era un om normal, era foarte rece cu copiii, îi gonea tot timpul. Eu ca părinte, m-am certat cu el pe tema asta”, au mărturisit vecinii bărbatului.

Dumitru Coarnă, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC), a declarat că bărbatul a fost jandarm şi a fost transferat pe un post de şofer al unui şef de Poliţie, în urmă cu câţiva ani. Bărbatul a fost căsătorit şi are doi copii. Poliţia Capitalei a deschis, de asemenea, o anchetă internă.

„E căsătorit, are 2 copii, el vine prin transfer de la Jandarmerie. Aceste fapte anulează munca noastră din ultimii ani. E nevoie de o anchetă în cadrul Poliţiei, trebuie să verificăm cum a putut rămâne în sistem atâta timp pentru că există şi o faptă din 2015. Practic, poliţia este îngenuncheată. Trebuie să spunem pe nume, Stan Eugen a efectuat fapte de pedofilie. Era şoferul şefului de serviciu”, afirmă Dumitru Coarnă.

Lasă un răspuns

Top