You are here
Home > Actualitate > Motivul pentru care Meghan Markle isi atinge parul mereu, in public. Ce se intampla de fiecare data cand o face
loading...

Motivul pentru care Meghan Markle isi atinge parul mereu, in public. Ce se intampla de fiecare data cand o face

Motivul pentru care Meghan Markle isi atinge mereu parul, in public. Cu totii avem diverse ticuri fizice pe care le facem des. Fie ca ne jucam cu degetele sau ne roadem unghiile, le facem voluntar sau involuntar. Fanii lui Meghan Markle au descoperit ca si ea are unul.

Este vorba de parul ei pe care il atinge des cand iese in public. Cu toate ca are destui ani de experienta in public si pe covorul rosu, actrita si viitoarea sotie a Printului Harry isi atinge parul non-stop. Dar ce inseamna acest gest pe care il face mereu, pe aceeasi parte a capului?

Un expert in limbajul trupului a fost contactat pentru a da cateva lamuriri. Si Elizabeth Kuhnke a reusit sa ii multumeasca si calmeze pe fanii lui Meghan Markle, informeaza The Sun.

Elizabeth Kuhnke, autoarea cartii „Limbajul trupului: invata cum sa ii citesti pe altii si sa comunici cu incredere”, sustine ca Meghan Markle isi atinge parul mereu pentru a face fata noii presiuni la care este supusa de alaturarea ei cu Familia Regala a Angliei.

„Este un gest fizic si psihic de calmare in cazurile de stres sau situatii incomode. Este varianta matura a unui copil care isi strange cu putere jucaria preferata, fusta mamei sau mana tatalui, cand se simte anxios si nu stie ce sa faca sau sa spuna”, sustine specialista.

Faptul ca Meghan Markle isi atinge parul des in public, mai ales cand e cu Printul Harry, inseamna ca e un gest protector. „Cand esti nervos si stii ca milioane de oameni se uita si judeca, aplecarea capului si jucatul cu parul este un semn psihologic al nevoii de scut sau protectie proprie”, sustine Elizabeth Kuhnke.

Cu toate ca Meghan Markle nu e straina de viata publica, acum e vorba de alt fel de atentie. Vedeta se va alatura Familiei Regale si asta inseamna o presiune uriasa fata de cea de la Hollywood. Va avea o pozitie publica mai importanta. Orice greseala este analizata si judecata pana la sange.

„In fiecare moment, tinuta si gesturile ei sunt analizate la sange. Acum nu se mai reprezinta pe ea, ca actrita, si este judecata pentru aparitiile ei ca membru al Familiei Regale”, a mai adaugat Elizabeth Kuhnke.

Expertul in limbajul trupului, Bianca Cobb, sustine ca gestul lui Meghan Markle este unul linistitor. Poate fi si un semn de incredere. „Cu capul aplecat, expunandu-si gatul, care este o parte vulnerabila a corpului, Megan are o alura proprie. Modul in care isi poarta parul in unele ipostaze sugereaza ca se joaca cu camera foto”, sustine expertul.

Publicată de Meghan, Duchess of Sussex pe Duminică, 7 Ianuarie 2018

Lasă un răspuns

Top