You are here
Home > Actualitate > Horoscop, vineri, 19 ianuarie 2018. Scorpionii caută vinovați, în anturajul apropiat, pentru tot ce nu funcționează cum trebuie
loading...

Horoscop, vineri, 19 ianuarie 2018. Scorpionii caută vinovați, în anturajul apropiat, pentru tot ce nu funcționează cum trebuie

Horoscop 19 ianuarie 2018. Previziuni detaliate pentru fiecare zodie în parte. Care sunt zodiile care se pot bucura de o zi productivă astăzi.

Vineri 19 Ianuarie 2018 07:53. Data publicarii: Vineri 19 Ianuarie 2018 Horoscop. O să facem tot ce ne stă în putinţă să ne achităm de obligaţii şi să ne şi relaxăm, să ne dăm întâlnire cu prietenii,

Sunteți creativ şi vă preocupă foarte mult ideea de a începe o activitate nouă. Nu renunțați, astăzi aveți şanse să vă afirmați pe plan intelectual. Horoscop 19 ianuarie 2018

HOROSCOP 19 IANUARIE 2018. Configuratia astrala a zilei de vineri este marcata de sextilul Luna-Uranus, care tinde sa favorizeze buna comunicare si luarea unor decizii inspirate, realiste. Este o zi buna si pentru calatorii scurte in interesul famili.

Horoscop 19 ianuarie 2018 – Berbec

Va trebui să fii foarte atent la mesajele pe care ți le transmit prietenii, mai ales în cazul în care le prezinți unele dintre problemele tale și ei vin cu idei, propuneri sau soluții.

Horoscop 19 ianuarie 2018 – Taur

Poți rămâne în relații bune cu superiorii, păstrându-ți, în același timp, și demnitatea intactă. Este suficient să te detașezi puțin de probleme și să înțelegi că ești mai mult decât funcția pe care o deții sau meseria pe care o practici.

Horoscop 19 ianuarie 2018 – Gemeni

Ai acces la persoane care te apreciază, iar asta e bine pentru tine. Ca să poți profita de șansa aceasta, e necesar să nu strici totul cu pretenții exagerate.

Horoscop 19 ianuarie 2018 – Rac

Gândul bun este astăzi mai timid, stă cuminte într-un colț, așteptând să îl descoperi. Este suficient să îți asiguri câteva momente de liniște interioară, ca să îl găsești…

Horoscop 19 ianuarie 2018 – Leu

Dacă nu te extinzi prea mult cu dorințele și solicitările personale, vei avea timp și energie ca să observi și ce ai de făcut pentru ca relațiile de parteneriat să meargă mai bine.

Horoscop 19 ianuarie 2018 – Fecioară

Te poți trezi cu un conflict interior acut între obligațiile de muncă și obligațiile față de cei dragi. Știi ce trebuie să alegi și o poți face și fără un stres atât de mare.

Horoscop 19 ianuarie 2018 – Balanță

Ai impresia că relațiile cu cei dragi ar trebui să funcționeze de la sine și așa și este, dar numai în măsura în care investești atenție, timp sau alte resurse proprii.

Horoscop 19 ianuarie 2018 – Scorpion

Ești tentat să cauți în anturajul apropiat vinovați pentru tot ceea ce nu funcționează cum trebuie. Din păcate, nu îți folosește la nimic acest lucru.

Horoscop 19 ianuarie 2018 – Săgetător

Ești interesat de o mai bună administrare a resurselor personale, o mai bună cheltuire a acestora. Este un lucru bun, dar trebuie să ții cont de faptul că nu se poate face peste noapte.

Horoscop 19 ianuarie 2018 – Capricorn

Ai impresia că ai pierdut o ocazie prețioasă de a pune la punct un apropiat, de a-i arăta care îi este locul, dar nu faci decât să îți pierzi timpul cu astfel de gânduri.

Horoscop 19 ianuarie 2018 – Vărsător

Există ceva neplăcut în mulțimea responsabilităților pe care ți le-ai asumat și ai vrea să scapi de unele dintre ele, acelea care sunt mai stresante.

Horoscop 19 ianuarie 2018 – Pești

Vei avea ocazia să vezi, în scurt timp, că realizarea cea mai importantă a momentului este faptul că îți poți evalua corect situația, că vezi clar cine sunt cei care fac parte cu adevărat din viața ta.

Lasă un răspuns

Top