You are here
Home > Actualitate > O tânără de 18 ani din Italia îşi vinde virginitatea! Blonda cere o sumă colosală pe care vrea să o folosească pentru…
loading...

O tânără de 18 ani din Italia îşi vinde virginitatea! Blonda cere o sumă colosală pe care vrea să o folosească pentru…

O tânără de 18 ani din Italia a anunţat că îşi vine virginitatea pe o sumă uriaşă. Nicole susţine că a realizat cu doi ani în urmă cât de valoroasă este virginitatea ei şi a decis să obţină o sumă cât mai mare pe ea. Blondina are planuri mari cu suma pe care o va obţine.

„Aveam o relaţie cu un bărbat mai în vârstă, dar mă hotărâsem să îmi pierd viginitatea doar cu bărbatul pe care îl iubesc şi cu care mă voi căsători. El îmi spunea că vrea să stea cu mine toată viaţa, dar aveam doar 16 ani şi mă temeam, aşa că am decis să mă despart de el”, a declarat Nicole, citată de stirileprotv.ro.

Pentru că avea nevoie de bani pentru a-şi urma visul de a studia economie la Cambridge, tânăra s-a uitat pe Internet şi a descoperit ce sume fabuloase cer alte fete pentru virginitatea lor. Ca urmare, a apelat la o agenţie specializată, care are alte 4 virgine în portofoliu, însă Nicole este cel mai bine evaluată. Site-ul agenţiei susţine, de asemenea, că tinerele sunt verificate de medici înainte de licitaţie.

„Sper să stâng suficienţi bani ca să-mi plătesc studiile, să-mi ajut ora şi familia şi să le cumpăr părinţilor mei o casă”, spune Nicole.

Licitaţia începe de la 1 milion de euro. Exisă şi câteva condiţii, desigur. De exemplu, dacă persoana care licitează suma cea mai mare nu e pe placul lui Nicole, tânăra are voie să îl aleagă pe următorul ofertant.

Ea spune că nu le-a dezvăluit nimic părinţilor, de teamă că îi va „distruge”, aceştia fiind foarte stricţi, dar la un moment dat o să le spună adevărul.

Lasă un răspuns

Top