You are here
Home > Actualitate > Absolut socant: parintii care si-au violat fiica zi de zi! Micuta era supusa la adevarate orori: chiar mama ei ii facea acest lucru zilnic, dupa ce tatal o agresa
loading...

Absolut socant: parintii care si-au violat fiica zi de zi! Micuta era supusa la adevarate orori: chiar mama ei ii facea acest lucru zilnic, dupa ce tatal o agresa

Doi parinti au reusit sa socheze comunitatea, dupa ce a iesit la iveala faptul ca si-au abuzat sexual fiica de 12 ani. Monstrii cu chip de parinti si-au supus fiica la adevarate orori, in perioada decembrie 2016 – martie 2017.

Cazul a fost descoperit dupa ce adolescenta a mers la medicul scolii unde invata, plangandu-se ca are probleme cu menstruatia.

Este absolut socant ce ii facea propria mama, in timp ce tatal o viola zilnic

Absolut socant: parintii care si-au violat fiica zi de zi! Micuta era supusa la adevarate orori: chiar mama ei ii facea acest lucru zilnic, dupa ce tatal o agresa

Doi parinti au reusit sa socheze comunitatea, dupa ce a iesit la iveala faptul ca si-au abuzat sexual fiica de 12 ani. Monstrii cu chip de parinti si-au supus fiica la adevarate orori, in perioada decembrie 2016 – martie 2017. Cazul a fost descoperit dupa ce adolescenta a mers la medicul scolii unde invata, plangandu-se ca are probleme cu menstruatia.

Asa s-a aflat ce patise fata de fapt. Propriul tata o violase in fiecare zi, uneori chiar si in prezenta mamei sale. Conform Metro, si mamei ei ii o agresa, folosind jucarii sexuale. Anchetatorii marturisesc ca cei doi parinti in varsta de 35 de ani isi transformasera fetita in sclava sexuala. Mai mult de atat, periodic era implicata in orgii sexuale, fortata chiar de cea care i-a dat viata.

Apropiatii familiei sunt in stare de soc si au declarat ca niciodata nu s-ar fi gandit ca in casa celor doi se petrec asemenea fapte, mai ales ca erau cunoscuti ca o familie model.

Tatal si mama micutei au fost prezentati in fata judecatorilor si risca pana la 20 de ani de inchisoare. La audieri, cei doi au marturisit, fara retineri, ca au vrut doar sa isi pregateasca fiica pentru viata de adult. Halucinant este faptul ca mama acesteia a povestit cum a fost de acord ca fiica ei sa fie violata de tata.

”Mai bine noi decat vrun dement”, a spus femeia, despre care s-a aflat ca si ea fost violata de tatal ei pe cand avea doar 13 ani.

Lasă un răspuns

Top