You are here
Home > NEWS > Articole > Laurentiu Reghecampf este mai bogat cu 1 milion €! Cum a reusit tehnicianul sa puna mana pe suma uriasa, intr-o singura seara
loading...

Laurentiu Reghecampf este mai bogat cu 1 milion €! Cum a reusit tehnicianul sa puna mana pe suma uriasa, intr-o singura seara

In vara lui 2017, Laurentiu Reghecampf a semnat cu Al Wahda, din Emiratele Arabe. Antrenorul a decis sa plece de la FCSB si sa dea curs unei super oferte din partea seicilor.

Pe langa salariul regesc, Laurentiu Reghecampf beneficiaza de multe alte facilitati. La Al Wahda, sotul Anamariei Prodan are conditii de lux, lucruri de care nu avea parte la FCSB inainte de a-i expira contractul.

Arabii i-au pus la dispozitie un palat de cinci stele, un Rolls-Royce de ultima generatie, dar ii dau si un salariu anul urias: 2.600.000 de euro! De asemenea, toata familia lui Reghe are parte de beneficii.

Seicii le ofera un numar nelimitat de bilete cu avionul, tur-retur, la business class, pe ruta Abu Dhabi – Bucuresti. Mai mult de atat, la inceput arabii i-au promis ca ii vor rotunji conturile lui Reghe daca va castiga trofeul in Emirate. Iata ca acest lucru s-a intamplat.

Laurentiu Reghecampf a castigat Supercupa Emiratelor Arabe Unite. Echipa antrenorului roman a batut in finala cu 2-0 pe Al Jazira, formatia care a dat emotii lui Read Madrid in semifinalele Campionatului Mondial al Cluburilor.

Trofeul castigat de Reghe este inca o dovada a faptului ca sefii echipei Al Wahda nu si-au pus degeaba sperantele in fostul antrenor de la FCSB. Acestia l-au rasplatit cum trebuie pe Laurentiu Reghecampf.

Pe langa faptul ca i-au prelungit contractul si i-au dat o marire de salariu, Reghe a primit si un bonus de 1 milion €, pentru cucerirea titlului in Emiratele Arabe Unite, au specificat surse aproapiate lui, in exclusivitate, pentru noi

Seicii nu mai reusisera sa ia trofeul din 2011. Echipa Al Wahda sta bine si in campionat. Se afla pe locul 2 la 2 puncte de lider. Astfel, Reghecampf va ramane la Al Wahda pana in anul 2020.

Lasă un răspuns

Top