You are here
Home > Actualitate > Bombă de ultima oră. S-a despărţit! Cum a fost umilită de iubit. A făcut totul public! Oare cu cine se iubeste acum?!
loading...

Bombă de ultima oră. S-a despărţit! Cum a fost umilită de iubit. A făcut totul public! Oare cu cine se iubeste acum?!

Şoc în showbiz! Bomba sexy din echipa lui Cătălin Scărlătescu care a făcut furori cu fizicul ei, în emisiunea „Chefi la Cuţite” a luat o decizie de-a dreptul uluitoare.

Sexy dansatoarea cu veleităţi de bucătar i-a dat papucii bărbatului cu care trăia o frumoasă poveste de dragoste.

“Bad Angie”, senzuala blondină ce s-a făcut remarcată în show-ul culinar „Chefi la Cuţite” a luat o decizie uluitoare. Celebra dansatoare i-a tăiat macaroana iubitului.

În urmă cu puţin timp, Angie Moisescu a făcut marele anunț pe contul ei de pe o reţea de socializare.

Mai mult decât atât, blondina a explicat fanilor şi motivul pentru care a luat această hotărăre. Din câte se pare, totul a plecat de la jignirile pe care iubitul i le-a adus în urma unui conflict conjugal.

„În viaţă am învăţat că trebuie să taci şi să te retragi atunci când un om ridică tonul, jigneşte şi crede mereu că are dreptate. Nu este 1 Aprilie, deci, da, e serios”, a fost mesajul postat de sexy dansatoarea cu veleităţi de bucătar.

Angie Moisescu este tânăra dansatoare ce a făcut un spectacol de zile mari atunci când s-a prezentat în faţa celor trei juraţi ai emisiunii „Chefi la Cuţite”.

Cunoscută drept „Bad Angie, dansatoarea, în vârstă de 30 de ani, este originară din Brăila, dar s-a mutat de câţiva ani în Capitală.

Angie Moisescu, alias “Bad Angie”, a făcut un spectacol incredibil în emisiunea “Chefi la cuțite”.

Aceasta a fost preferata chefului Cătălin Scărlătescu, iar aceasta este cunoscută drept o dansatoare foarte bună.

Dar, oare ce mai face aceasta, după ce a apărut în emisiunea “Răi da Buni”?

După ce a avut un debut incredibil în emisiunea “Chefi la cuțite”, “Bad Angie” nu se oprește aici!

Aceasta postează constant pe rețelele de socializare deliciile pe care le prepară, dar și fotografii nu foarte “cuminți”.

Angie Moisescu și-a pus poze cu decolteul său generos, iar internauții au admirat-o foarte mult.

Dar nu doar pentru ce a înzestrat-o mama natură, ci și pentru platourile cu mâncare pe care aceasta le face.

Despre viața lui Angie Moisescu

Angie Moisescu este tânăra dansatoare ce a făcut un spectacol de zile mari atunci când s-a prezentat în faţa celor trei juraţi ai emisiunii „Chefi la Cuţite”.

Cunoscută drept „Bad Angie, dansatoarea, în vârstă de 30 de ani, este originară din Brăila, dar s-a mutat de câţiva ani în Capitală.

Angie Moisescu a fost compătimită de mulţi, după ce s-a dus vestea că este nevoită să danseze la bară ca să aibă ce să îi pună copilului în farfurie.

Conform unor informaţii primite la adresa info@spynews.ro, focoasa blondină şi-a abandonat copilul în urmă cu aproximativ opt ani, după ce a divorţat.

De atunci, „mămica grijulie” şi-a văzut fiul de câteva ori, acesta fiind crescut de tată şi de actuala soţie a bărbatului.

Lasă un răspuns

Top