You are here
Home > Actualitate > Euro Bus Diamond, singurul autobuz românesc, a ajuns la Ploieşti. „Mulţumim Primăriei pentru organizarea unei licitaţii corecte” (P)
loading...

Euro Bus Diamond, singurul autobuz românesc, a ajuns la Ploieşti. „Mulţumim Primăriei pentru organizarea unei licitaţii corecte” (P)

Oficialii Euro Bus Diamonds, care au câştigat licitaţia organizată de Primăria Ploieşti şi vor livra 50 de autobuze, spun că această comandă, obţinută în urma unei licitaţii corecte, va susţine dezvoltarea fabricii de autobuze româneşti, a 70 de firme româneşti care livrează componente şi a industriei româneşti în general.

Fabrica de Autobuze Euro Bus Diamond multumește în primul rând primarului, domnul Adrian Florin Dobre, şi Primăriei Municipiului Ploiești pentru organizarea unei licitații corecte. Desemnarea autobuzelor marca Euro Bus Diamond câștigătoare la Ploiești, înseamnă dezvoltarea fabricii de autobuze românești, dar și a încă peste 70 de firme românești, de la care cumpărăm diferite elemente și piese pentru fabricarea autobuzelor românești. Cu aceasta ocazie, vă mulțumim și în numele acestor peste 70 de firme.

Vă mulțumim, de asemenea, pentru crearea de locuri de muncă pentru cetățenii români. Primăria Municipiului Ploiești, cumpărând autobuzul românesc a făcut posibil ca toate taxele și impozitele să rămână statului român. Cumpărând autobuzele romanești, se contribuie, inclusiv, la creșterea industriei românești. Euro Bus Diamond este, la momentul actual, unica fabrică de autobuze din România.

Marca Euro Bus Diamond este românească și este înregistrată inclusiv la nivel internațional. Autobuzele marca Euro Bus Diamond sunt superioare mai multor mărci de autobuze străine, din următoarele considerente: 1. Autobuzele Euro Bus Diamond sunt echipate cu componente de ultimă generație produse de cei mai buni și cunoscuți producători din lume (motor Mercedes-Benz, cutie de viteze ZF, axe ZF, sistem de frânare Wabco, sistem de gresare Bosch Rexroth etc.); 2. Șasiul și caroseria autobuzului sunt confecționate din inox; 3. Comparativ cu mai multe mărci de autobuze produse în afara țării, autobuzele Euro Bus Diamond sunt mai ușoare cu – între 700-1500 kg- , ceea ce înseamnă, în realitate, un consum de combustibil mai mic; 4. Cu o capacitate de transport persoane de 109+1 , Euro Bus Diamond este lider de piață

https://www.economica.net/euro-bus-diamond–singurul-autobuz-romanesc–a-ajuns-la-ploiesti–multumim-primariei-pentru-organizarea-unei-licitatii-corecte-p_157990.html

https://www.economica.net/euro-bus-diamond–singurul-autobuz-romanesc–a-ajuns-la-ploiesti–multumim-primariei-pentru-organizarea-unei-licitatii-corecte-p_157990.html

Lasă un răspuns

Top